Video: bloedhete Maan de Steenwinkel gaat diep door haar knieën

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke zangeres Maan de Steenwinkel weet iedereen helemaal te betoveren met haar foto’s, maar deze keer lijkt zij wel betoverd. 

Maan de Steenwinkel maakt een magische video voor haar kijkers

De aantrekkelijke zangeres Maan de Steenwinkel heeft weer eens een nieuwe video geplaatst voor haar volgers. Het is een tijdje heel erg stil geweest op Maan haar social media, maar inmiddels w=lijkt de zangeres weer aardig terug te zijn. En dat is fijn, want iedereen begon de knappe blondine al een beetje te missen. Maan heeft met haar nieuwe video gelijk weer goed de aandacht getrokken. Ze gaat namelijk in dit nieuwe filmpje flink oor haar knieën. En dat is natuurlijk iets waar menig fan van Maan de Steenwinkel alleen maar van kan dromen. Maar de video heeft vanwege de ondergaande zon (en de ondergaande Maan ernaast) wel wat magisch. Maan doet zich met haar pose een beetje spiritueel voor en gaat dan sensueel naar beneden. Een magisch uitzicht natuurlijk.

Lees ook: Video: Maan de Steenwinkel stuitert bijna uit haar doorschijnende topje

Maan de Steenwinkel heeft een veel te warm pakje aan

De bloedhete zangeres heeft het waarschijnlijk ook letterlijk warm, vanwege de dikke outfit die ze draagt. De knappe blondine heeft zich duidelijk niet gekleed voor de zomer en staat in een warme hoodie naar de zonsondergang te kijken. Maan heeft er blijkbaar geen problemen mee. Misschien is ze wel het type dat het nooit warm heeft en altijd meer warmte nodig heeft. Dat zou de hoodie met dit weer wel een beetje verklaren. In haar warme kleding pakt Maan wel nog het allerlaatste stukje zon mee. En dat ziet er natuurlijk wel heel er mooi uit, Maan zo in het zonlicht.
Maan opent festivalseizoen in een heel spannend truitje

Iedereen mag het weten; Maan de Steenwinkel is weer terug. Na haar periode van radiostilte, die ze gebruikte om haar sociale batterij weer even op te laden, is Maan weer terug van weggeweest. De knappe zangeres heeft weer opgetreden en start daarmee officieel het warme festivalseizoen. Dat deed Maan natuurlijk niet zomaar. Ze trad op in een ontzettend strak topje, waarin je haar mooie troeven wel heel erg goed kon zien. Maan had maar één doel op haar eerste festival van het jaar en dat was een goede indruk maken. Dat is ook zeker wel gelukt met deze spannende video.

De prachtige zomerse looks van Maan de Steenwinkel

Als de video hierboven een beetje een indicatie is, dan ga je als fan van Maan de Steenwinkel een mooie zomer tegemoet. De aantrekkelijke blondine haalt namelijk al haar verleidelijke zomeroutfits uit de kast. Met haar strakke pakjes en niets onthullende outfits, weet Maan de boel wel weer lekker op te schudden. De verleidelijke zangeres heeft met haar nieuwe festivaloutfit in ieder geval gezorgd voor veel ophef bij haar volgers. Die krijgen het nogal heet van het spannende pakje van de zangeres. Dat belooft nog wat deze zomer.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!