Video: Beschonken Jada Borsato laat zien wat ze in huis heeft met flinke cocktail in haar hand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jada Borsato doet erg gezellig met een cocktail in haar hand. Daarom laat ze met haar moves even zien wat ze allemaal wel niet in huis heeft!

Zangeres Jada Borsato is op een feestje met vrienden en familie en gaat er helemaal los. Ze loopt met een mooie blauwe jurk aan en een lekkere grote cocktail in haar hand. Het ziet er ook uit alsof ze al een paar keer ingeschonken heeft, want ze gooit de heupjes enorm los. Met haar goede dansmoves maakt ze iedereen gek op het feest en ook de mensen die dit filmpje bekijken. Haar broer is de cameraman en je hoort hem zijn zusje ophypen. Dit wil je niet missen.

Bekijk hier zelf de goede moves van Jada Borsato!

Jada Borsato dansmoves

Jada Borsato maakt fans blij met prachtige outfits

Zangeres Jada Borsato deelt graag foto’s met haar leukste en mooiste kleding aan. Ze maakt gelukkig ook regelmatig foto’s van de prachtige outfits die ze kan bedenken en maken. Zo kunnen haar fans elke keer weer zien hoe mooi haar pluspunten wel niet zijn. Wel fijn dat haar volgers niet zo kieskeurig zijn met wat ze aanheeft, ze krijgt hoe dan ook altijd veel reacties over hoe geweldig ze er wel niet uitziet! Daarom snappen we het ook wel dat ze het ook echt leuk vind om haar volgers allemaal verschillende kiekjes te geven van haar leuke momenten in mooie kleding. Dus haar fans mogen hier zeker enorm blij mee zijn!

Meer zien van Jada Borsato

Wil je nou nog veel meer zien van de prachtige zangeres Jada Borsato? Neem dan een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze zeer regelmatig leuke kiekjes van haar outfits, vakanties of misschien stukjes van haar muziek. In ieder geval genoeg om je te vermaken, dus neem even een kijkje! Het is het zeker waard om dat te doen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...