Video: Beeldschone Juultje Tieleman lokt je de zee in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman is een ontzettend aantrekkelijke blondine. Zo aantrekkelijk zelfs, dat ze je zo de zee in lokt. 

Met haar nieuwe filmpje lokt Juultje Tieleman je het water in

De knappe influencer Juultje Tieleman maakt je graag nat de komende zomer. Maar dan niet op de manier waarop je nu hoopt. Juultje duikt namelijk graag het verfrissende water in, wanneer ze op het strand is. En met haar bijzondere video moedigt ze iedereen aan om lekker hetzelfde te gaan doen. Juultje is een enorme fan van het strand en de zee. Ze kan het dan ook niet laten om in de zomer lekker het verfrissende water op te gaan zoeken. En dat vindt ze zo leuk, dat ze die blijdschap graag deelt. Vandaar dat ze een spannend filmpje opnam in haar badkleding. Zo liet ze haar volgers weten dat het water absoluut de moeite waard is om even een duik in te nemen.

Lees ook: Foto: Juultje Tieleman deelt intiem kijkje achter de schermen

Juultje Tieleman laat zichzelf van beste kant zien

De aantrekkelijke blondine laat zichzelf met haar nieuwe foto wel eventjes van haar beste kant zien. Haar ronde kadetjes zijn geweldig in beeld gebracht vanaf de kust. Juultje weet dan ook heel erg goed wat ze doet met dit spannende plaatje. Ze maakt het haar volgers in ieder geval niet makkelijk. Die lopen allemaal thuis op de bank te zweten en krijgen het nu met dit plaatje nog even een stukje warmer. Maar de zee lijkt nu dankzij Juultje nog even een stukje aantrekkelijker. Misschien dat Juultje dankzij haar eigen filmpje straks niet eens meer in alle rust kan zwemmen, omdat al haar volgers haar achterna gaan.

De zwoele zomerse blik van Juultje Tieleman

Eenmaal terug aan land heeft Juultje toch weer eventjes de behoefte om haar fans een kleine update van haar dag te geven. En dat doet ze met een ongelooflijk mooie foto vanaf haar strandlaken. In haar blauwe pakje weet Juultje zichzelf wel erg goed te presenteren. Ze kijkt nog even zwoel in de camera. Maar ze lijkt ook een beetje eenzaam te zijn op het plaatje. Misschien dat er nog wel een Nederlandse man is die Juultje graag gezelschap houdt op haar strandkleedje. Haar volgers bieden zich in ieder geval in de opmerkingen al aan. Juultje is wel erg geliefd blijkt maar weer.

Ook als roodharige is Juultje Tieleman enorm om van te genieten

De prachtige blondine heeft wel eens voor wat anders gekozen dan haar blonde lokken. Zo is ze in het verleden wel eens rood gegaan. En dat zag er natuurlijk ook gewoon prima uit. De knappe influencer weet altijd een look aan te nemen die haar prima staat. Met haar rode haartjes kwam ze wel een klein stukje verleidelijker over dan voorheen. De prachtige influencer kan de haarkleur ook goed hebben. Misschien dat het na de zomer weer even tijd wordt om de verf erbij te pakken?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.