Video: Beeldschone atlete Lieke Klaver laat haar kanonnen spreken en maakt diepe indruk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lieke Klaver heeft een nieuwe video online staan en daarin kan je pas echt goed zien waarom iedereen altijd maar zo onder de indruk van haar is. 

De beeldschone atlete Lieke Klaver laat haar kanonnen spreken en maakt diepe indruk. In een recente video deelt Lieke Klaver haar nieuwste overwinning, waarin ze niet alleen haar indrukwekkende atletische prestaties, maar ook haar goed getrainde spierballen laat zien. De 25-jarige atlete rende namelijk een razendsnelle tijd van 50 seconden en 54 honderdsten op de 400 meter in Ostrava. Voor Lieke was dit een persoonlijk record. En als je de video ziet, dan snap je meteen waarom ze zo snel is. Deze dame heeft haar hele omgevormd tot machine. Bekijk de video hier!

Lees ook: Video: Atlete Lieke Klaver bereikt enorm hoogtepunt tussen trainingen door

Lieke Klaver zet een ontzettend goede tijd voor zichzelf neer

Het is pas de eerste wedstrijd van het indoorseizoen, maar Lieke Klaver heeft nu al het beste van zichzelf laten zien. Sterker nog, ze is gelijk de nummer één, na de tijd die ze gerend heeft. In het Tsjechische Ostrava won Lieke op de 400 meter met een verbluffende tijd van 50,54 seconden. Dat is natuurlijk ontzettend bijzonder. Voor Lieke was het nog wel even wennen nadat ze de tijd had gelopen. Ze wist zelf niet eens dat ze zo snel kon rennen. Maar met zo’n indrukwekkende bouw is niemand eigenlijk heel erg verrast door de prestaties van Lieke.

Lieke Klaver is verzekerd van een plaatsje op het WK Atletiek

Met haar snelle tijd in Ostrava verzekert Lieke Klaver zich van een WK-ticket. Dat betekent dat ze zich op mag gaan maken om zich te meten met de snelste dames op aarde. Met een beetje geluk rent Lieke ze er allemaal uit en is zij straks de enige echte wereldkampioen. Dan is de mooie dame uit Nederland opeens de allerbeste. Daar is natuurlijk nog wel even wat voor nodig, maar als iemand het kan halen, dan is het wel Lieke Klaver.

Lees ook: Lieke Klaver laat zich filmen tijdens nachtelijk onderonsje in vliegveldtoilet

De mooie sportpakjes van Lieke Klaver

Na haar indrukwekkende tijd, heeft iedereen opeens belangstelling voor Lieke Klaver. Dat is ook helemaal niet erg, want dat betekent dat we de komende tijd nog veel meer van deze mooie dame gaan zien. En als ze dan ook nog even haar welbekende strakke sportpakjes draagt, dan komt het natuurlijk helemaal goed. De mooie blondine voelt zich het meeste thuis in haar strakke pakjes en dat valt goed te begrijpen. Daar ziet ze er ook echt heel erg goed in uit. De mooie blondine verbaast dan ook iedereen met haar fijne foto’s elke keer.

Lieke Klaver wordt een ster op social media

De blondine weet zich online steeds beter een houding te geven. Ze plaatst de meest uiteenlopende foto’s. Van leuke kiekjes op de atletiekbaan, mooie foto’s in haar sportpakjes en meer leuke momneten uit haar leventje. Lieke deelt graag al haar mooie momenten met haar volgers. Die vinden het ook fijn om zoveel mogelijk van de leuke atlete mee te krijgen.

Waar zie je dan meer van Lieke Klaver? Op Instagram

Als je meer van Lieke Klaver wil zien, kijk dan op haar Instagram account. Daar staan nog veel meer mooie plaatjes van de leuke dame.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!