Video: Balende Miljuschka Witzenhausen praat met haar poenie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka weet wel hoe ze van alle dagelijkse ellende een grapje moet maken. En dat doet ze met een lollige video.

Wie Miljuschka Witzenhausen een beetje volgt op Instagram weet dat de prachtige dame meer kan dan alleen maar lekker koken. Ze is namelijk ook erg goed in het maken van ontzettend mooie en grappige video’s. Miljuschka haar gevoel voor humor is ronduit aanstekelijk. Daarom zijn haar video’s ook zo leuk om naar te kijken. En laat Miljuschka nu net een nieuwe video gedeeld hebben met haar volgers, waarin ze tegen een wel heel bijzonder lichaamsdeel praat.

Lees ook: Foto: Miljuschka Witzenhausen toont immense lippen in studio RTL Boulevard
Miljuschka heeft goed gesprek met eigen

Het is blijkbaar weer de tijd van de maand voor Miljuschka, alleen die beleeft dat op een wel heel bijzondere manier. Zo praat ze tegen haar eigen . En dan vooral de delen die haar zoveel ongemak geven eens per maand. Op humoristische wijze laat Miljuschka zien wat ze allemaal moet doormaken in die periode.

Miljuschka ziet humor in van vervelende tijd

Gelukkig kan ze er zelf nog wel om lachen, vandaar ook de video. Nu is Miljuschka de moeilijkste niet. Ze is heel open over haar leven en haar . Ze deelt dan ook alles met haar volgers. En aangezien ze zo’n talent heeft voor grappige video’s moest ze natuurlijk wel eventjes een kort filmpje maken over haar ongemakken.
Miljuschka heeft haar eigen comfortfood

Maar hoe komt Miljuschka dan die vervelende tijd door? Nou, eigenlijk heel simpel. Door heerlijk comfortfood erbij te pakken. Alleen neemt dat bij de culinaire <iljuschka net even andere vormen aan dat een bak met ijs en een reep chocolade. Miljuschka kan namelijk allemaal lekkere hapjes voorbereiden die ze dan voor zichzelf op tafel neerzet.

Elke dag is Miljuschka in de keuken

Ook buiten haar tijd van de maand is Miljuschka natuurlijk veel in de keuken te vinden. De chefkok met het prachtige spendeert een groot deel van haar dag in de keuken om de meest lekkere gerechten te maken en uit te porberen. Dat is helemaal geen verkeerde dagbesteding. Daar kunnen een hoop andere vrouwen nog wat van leren.
Een kalmerend theetje helpt Miljuschka op deze foto

Als al die lekkere hapjes dan nog niet werken, kan Miljuschka altijd nog aan de kalmerende thee zoals op de foto. Daar worden haar klachten dan hopelijk minder van, zodat ze weer door kan met de dingen waar ze van houdt.

Miljuschka komt de tijd van de maand wel door

Met alle tips en trucs die Miljuschka door de jaren heen verzameld heeft, komt ze de tijd van de maand wel door. Gelukkig maar, want het is nooit leuk om Miljuschka het niet naar haar zin zien hebben. Miljuschka is een persoon die je eigenlijk alleen maar het beste en het mooiste gunt. Dus daarom is het fijn dat ze zich weet te redden in moeilijke tijden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...