Video: Anna Nooshin ligt op kleedje in doorschijnend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin weet hoe ze haar volgers moet verwennen. Het jurkje wat ze nu aan heeft zorgt bij vele mannen voor een hoog druk gebied.

De beeldschone brunette is lekker op vakantie in Egypte. Ze heeft quality time samen met haar moeder. Anna Nooshin heeft alleen in het bijzijn van haar moeder wel een doorschijnend jurkje aan. Haar volgers zijn hier enorm blij mee, maar wat denkt haar moeder hier van?

Het puntige gebergte van Anna Nooshin

Wat een prachtig uitzicht heeft de mooie influencer. Samen met haar moeder is ze in Egypte aan het genieten van de zonsondergang. Dit is een mooi moment om samen met haar moeder stil te staan bij het feit wat ze allemaal heeft behaald. In een niets verhullend jurkje zit ze op een kleedje lekker te smikkelen van wat fruit. Alsof het nog niet beter kan geeft haar moeder Anna Nooshin een druif alsof het haar butler is. Het jurkje is misschien alleen niet iets waar haar moeder heel trots op is. Het schijnt zo erg door dat het niks verhult. Haar puntige gebergten komt zo door haar jurkje heen. Onder het jurkje heeft Anna Nooshin ook niks anders aan. Haar volgers genieten meer van Anna Nooshin dan het uitzicht en groot gelijk hebben ze.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Anna Nooshin verwent met bovenaanzicht

Nu de knappe brunette op vakantie is in Egypte deelt ze prachtige kiekjes. Vanuit alle hoeken kunnen we met haar vakantie mee genieten. Deze keer kunnen we met een bovenaanzicht genieten van de influencer. In helder blauw water wordt er een prachtig kiekje van haar gemaakt. In badkleding zit ze in het water. Haar juwelen komen net boven het water uit. Dit wordt door haar volgers ook opgemerkt. Ze zijn namelijk nauwelijks te missen.

Hete Anna Nooshin op zoek naar verkoeling

In Egypte lopen de temperaturen hoog op. De knappe brunette zorgt zelfs voor een plaatselijke verhoging. In haar badkleding zoekt ze in de brandende zon, de verkoeling op. Dit doet ze heerlijk in het zwembad. Je weet eigenlijk nooit wat er bij één persoon in zijn of haar hoofd om gaat. Nou bij Anna Nooshin weten we dat nu wel. De influencer vraagt zich af hoe het komt dat Wednesday zo wordt gespeld. Dit zijn gedachtes die je bij Anna Nooshin niet heel snel verwacht, maar gelijk heeft ze om hier over na te denken. Dit zijn pas echte vraagstukken die belangrijk zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Met deze dames ging Anna Nooshin intiem op stap

Als een echte diva loopt Anna Nooshin samen met een groep dames midden in de nacht over straat. Ze lopen heel zelfverzekerd en vol van zichzelf. Wanneer je deze groep dames tegen zou komen zou je denken dat ze alles op de wereld aan kunnen. Anna Nooshin loopt in een prachtige jurk. Doordat die zo goed aansluit komen haar rondingen goed tevoorschijn. Wat een prachtige en zelfverzekerde vrouw is het ook.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Vriendin van Enzo Knol wordt kletsnat tijdens fotoshoot op het strand

Myron Koops, ook wel bekend als de knappe vriendin van Enzo Knol, heeft een spannende fotoshoot gedaan waar ze heerlijk nat van werd. 

Foto: Marijn Kuipers werkt keihard aan haar sterkste twee punten in sportschool

Marijn Kuipers is hard aan het werk aan haar sterkste punten. Dat zie je wel op de nieuwste foto die de prachtige blondine plaatst.

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan.