Video: Anna Nooshin ligt op kleedje in doorschijnend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin weet hoe ze haar volgers moet verwennen. Het jurkje wat ze nu aan heeft zorgt bij vele mannen voor een hoog druk gebied.

De beeldschone brunette is lekker op vakantie in Egypte. Ze heeft quality time samen met haar moeder. Anna Nooshin heeft alleen in het bijzijn van haar moeder wel een doorschijnend jurkje aan. Haar volgers zijn hier enorm blij mee, maar wat denkt haar moeder hier van?

Het puntige gebergte van Anna Nooshin

Wat een prachtig uitzicht heeft de mooie influencer. Samen met haar moeder is ze in Egypte aan het genieten van de zonsondergang. Dit is een mooi moment om samen met haar moeder stil te staan bij het feit wat ze allemaal heeft behaald. In een niets verhullend jurkje zit ze op een kleedje lekker te smikkelen van wat fruit. Alsof het nog niet beter kan geeft haar moeder Anna Nooshin een druif alsof het haar butler is. Het jurkje is misschien alleen niet iets waar haar moeder heel trots op is. Het schijnt zo erg door dat het niks verhult. Haar puntige gebergten komt zo door haar jurkje heen. Onder het jurkje heeft Anna Nooshin ook niks anders aan. Haar volgers genieten meer van Anna Nooshin dan het uitzicht en groot gelijk hebben ze.
Anna Nooshin verwent met bovenaanzicht

Nu de knappe brunette op vakantie is in Egypte deelt ze prachtige kiekjes. Vanuit alle hoeken kunnen we met haar vakantie mee genieten. Deze keer kunnen we met een bovenaanzicht genieten van de influencer. In helder blauw water wordt er een prachtig kiekje van haar gemaakt. In badkleding zit ze in het water. Haar juwelen komen net boven het water uit. Dit wordt door haar volgers ook opgemerkt. Ze zijn namelijk nauwelijks te missen.

Hete Anna Nooshin op zoek naar verkoeling

In Egypte lopen de temperaturen hoog op. De knappe brunette zorgt zelfs voor een plaatselijke verhoging. In haar badkleding zoekt ze in de brandende zon, de verkoeling op. Dit doet ze heerlijk in het zwembad. Je weet eigenlijk nooit wat er bij één persoon in zijn of haar hoofd om gaat. Nou bij Anna Nooshin weten we dat nu wel. De influencer vraagt zich af hoe het komt dat Wednesday zo wordt gespeld. Dit zijn gedachtes die je bij Anna Nooshin niet heel snel verwacht, maar gelijk heeft ze om hier over na te denken. Dit zijn pas echte vraagstukken die belangrijk zijn.
Met deze dames ging Anna Nooshin intiem op stap

Als een echte diva loopt Anna Nooshin samen met een groep dames midden in de nacht over straat. Ze lopen heel zelfverzekerd en vol van zichzelf. Wanneer je deze groep dames tegen zou komen zou je denken dat ze alles op de wereld aan kunnen. Anna Nooshin loopt in een prachtige jurk. Doordat die zo goed aansluit komen haar rondingen goed tevoorschijn. Wat een prachtige en zelfverzekerde vrouw is het ook.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!