Video: Anna Nooshin laat haar troeven bijna uit jurkje vallen tijdens avond vol drank

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin heeft de avond van haar leven op een heerlijk dakterras in Milaan. Je ziet haar echt genieten op deze video. 

Bij een Martini-proefavondje in Milaan Met Anna Nooshin hoort uiteraard een modieus jurkje

De knappe influencer heeft een bijzondere avond achter de rug. De knappe brunette mocht namelijk lekker de hele avond Martini’s proven in Milaan. En dat deed ze natuurlijk niet zomaar op een plek. Ze mocht dat doen op een dakterras met misschien wel het beste uitzicht in heel de stad. Natuurlijk kreeg de knappe influencer dat voor elkaar. Ze komt op plekken waar de gemiddelde Nederlander niet zomaar toegang tot heeft. En Anna Nooshin maakt daar natuurlijk flink gebruik van. Ze deelt haar ervaringen op Instagram. Daar smullen haar volgers van haar heerlijke video, terwijl zij smult van de heerlijke Martini’s.

Lees ook: Video: Anna Nooshin floept bijna uit haar jurkje
Anna Nooshin draagt zeer strak jurkje tijdens leuke avond

De knappe influencer weet ook precies wat ze moet dragen tijdens deze bijzondere avond. Ze heeft een ontzettend strak jurkje uit de kast gehaald, waar ze ongelooflijk gelukkig van wordt. haar volgers trouwens ook, want die mogen kijken naar het heerlijke van Anna Nooshin in dit super strakke pakje. Dat is natuurlijk wel genieten geblazen voor haar fans. Die zien Anna Nooshin wel vaker in dit soort heerlijke pakjes, maar toch lijkt deze extra bijzonder te zijn. Anna heeft met haar heerlijke pakje ontzettend goed de smaak te pakken en weet al haar volgers gelijk helemaal te verleiden.

Lees ook: Foto: Anna Nooshin schijnt dwars door haar flinterdunne jurkje heen
Anna Nooshin deelt spannend filmpje met luxe tas

De knappe brunette heeft ook een nieuw tasje binnen en daar moet natuurlijk even een kleine shoot mee gedaan worden. Anna maakt een aantal spannende foto’s en filmpjes op de roltrap. iedereen maakt zich een beetje zorgen of Anna niet plotseling zal vallen, maar het gaat gelukkig goed. De blik van Anna is in deze foto’s zo verleidelijk dat je helemaal vergeet dat ze haar nieuwe tasje wilt laten zien. Met haar prachtige tas op zak straalt Anna een en al zelfvertrouwen uit. En dat is natuurlijk een erg goede look voor de knappe influencer.

Het jurkje van Anna Nooshin is ook erg verleidelijk

Langzamerhand ga je bijna denken dat Anna Nooshin alleen maar verleidelijke kleding in de kast heeft hangen. Want letterlijk alles wat ze aantrekt zorgt ervoor dat haar volgers helemaal wild worden. De knappe influencer weet met haar kledingkeuzes haar volgers toch wel erg blij te maken. Die kijken echt met grote ogen naar de outfits van de knappe influencer. Ook het jurkje op de roltrap is geen uitzondering daarop. Daar komt Anna haar er zo goed in uit, dat je er wel van moet genieten. De verleidelijke influencer doet altijd zeer haar best om haar foto’s voor iedereen weer een feestje te maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'