Video: Anna Nooshin kan haar voorgevel niet meer in bedwang houden tijdens live uitzending

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Anna Nooshin geen geheimen voor haar fans heeft wisten we onderhand, maar in deze live uitzending onthult ze wel heel veel!

Anna Nooshin verwent haar fans wel vaker met onthullende pakjes. En hoe kan het ook anders? De bloedhete brunette heeft een figuur om van te watertanden en ze verdient daar ook nog eens haar geld mee! Logisch dat ze haar overheerlijke assets optimaal inzet, toch? En daar horen diep uitgesneden outfits nou eenmaal bij. Toch weet Anna zich te overtreffen in dit recente filmpje. Live op televisie maakt ze het namelijk net een tikkeltje te spannend en laat daarbij wel héél veel zien!

Anna Nooshin knalt bijna uit diep uitgesneden jurkje tijdens live uitzending

We zijn wel gewend dat Anna Nooshin het flink spannend op beeld maakt, maar recent maakte ze het wel heel wild. En gelukkig voor ons krijgen wij alle details daar van te zien. Anna verscheen namelijk op de nieuwe podcast Maandag Klaagdag in een wel heel pakje en de show kon het niet laten ook wat beelden te delen. In een loeistrak jurkje met werkelijk duizelingwekkende inkijk weet Anna al haar kijkers moeiteloos te verleiden. Wij kunnen onze ogen er ook moeilijk afhalen! Maar of dat met opzet gedaan is, dat weten we niet. Het dunne stofje kan namelijk amper Anna’s royale boezem bedwingen en dat zorgt voor wel heel plaatjes. Maar heeft de bloedhete brunette wel door dat ze zo veel onthult?

Anna Nooshin slaat over in energiek filmpje

Met grote glimlach blijft Anna Nooshin namelijk flink bewegen in het heerlijke filmpje. De energie spat er af en ze lijkt haar bloedhete bijna niet in bedwang te kunnen houden. En als ze dan voorover buigt? Ja, dan blijft er weinig aan de verbeelding over. En met een jurkje dat pas lijkt te beginnen bij haar ribben zegt dat wat! Zeker ook omdat ze haar grotendeels overgeslagen lijkt te hebben. Met het dunne stofje en onbedekte borstkas durven we dat wel met zekerheid te zeggen. Het jurkje weet namelijk precies niets te verhullen en daar heb je dan natuurlijk geen ruimte voor kreukels en hobbels van je . Zeker ook omdat het jurkje wel op haar huid geschilderd lijkt zo strak! Wij snappen echter wel volledig dat Anna haar geskipt heeft. De outfit doet namelijk wonderen voor haar spectaculaire figuur! Wij lopen er behoorlijk warm van.

Anna Nooshin klaagt vertelt graag de eerste te willen zijn

En als kers op de taart krijgen we ook nog een heelrijk intiem kijkje in Anna Nooshin’s gedachten! Zo verteld de bloedhete brunette namelijk trots dat ze graag de eerste gast van de show was geweest. En na de onthulling dat ze dat toch helaas niet is begint het klaagfestijn! Nou is de show daar natuurlijk voor gemaakt, maar het is toch een heerlijk dramatisch vertoon. Anna bewijst namelijk spectaculair te kunnen zeuren en geeneens over het feit dat haar jurkje het bijna begeeft! De influencer bijt zich volledig vast in het feit dat ze niet de eerste gast van de podcast is. En dat is teleurstelling geblazen. Gelukkig voor Anna is ze vast en zeker de eerste die met zo’n pittig jurkje op de show verschijnt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!