Video: Anna Nooshin kan haar voorgevel niet meer in bedwang houden tijdens live uitzending

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Anna Nooshin geen geheimen voor haar fans heeft wisten we onderhand, maar in deze live uitzending onthult ze wel heel veel!

Anna Nooshin verwent haar fans wel vaker met onthullende pakjes. En hoe kan het ook anders? De bloedhete brunette heeft een figuur om van te watertanden en ze verdient daar ook nog eens haar geld mee! Logisch dat ze haar overheerlijke assets optimaal inzet, toch? En daar horen diep uitgesneden outfits nou eenmaal bij. Toch weet Anna zich te overtreffen in dit recente filmpje. Live op televisie maakt ze het namelijk net een tikkeltje te spannend en laat daarbij wel héél veel zien!

Anna Nooshin knalt bijna uit diep uitgesneden jurkje tijdens live uitzending

We zijn wel gewend dat Anna Nooshin het flink spannend op beeld maakt, maar recent maakte ze het wel heel wild. En gelukkig voor ons krijgen wij alle details daar van te zien. Anna verscheen namelijk op de nieuwe podcast Maandag Klaagdag in een wel heel pikant pakje en de show kon het niet laten ook wat beelden te delen. In een loeistrak jurkje met werkelijk duizelingwekkende inkijk weet Anna al haar kijkers moeiteloos te verleiden. Wij kunnen onze ogen er ook moeilijk afhalen! Maar of dat met opzet gedaan is, dat weten we niet. Het dunne stofje kan namelijk amper Anna’s royale boezem bedwingen en dat zorgt voor wel heel intieme plaatjes. Maar heeft de bloedhete brunette wel door dat ze zo veel onthult?

Anna Nooshin slaat ondergoed over in energiek filmpje

Met grote glimlach blijft Anna Nooshin namelijk flink bewegen in het heerlijke filmpje. De energie spat er af en ze lijkt haar bloedhete lichaam bijna niet in bedwang te kunnen houden. En als ze dan voorover buigt? Ja, dan blijft er weinig aan de verbeelding over. En met een jurkje dat pas lijkt te beginnen bij haar ribben zegt dat wat! Zeker ook omdat ze haar ondergoed grotendeels overgeslagen lijkt te hebben. Met het dunne stofje en onbedekte borstkas durven we dat wel met zekerheid te zeggen. Het jurkje weet namelijk precies niets te verhullen en daar heb je dan natuurlijk geen ruimte voor kreukels en hobbels van je ondergoed. Zeker ook omdat het jurkje wel op haar huid geschilderd lijkt zo strak! Wij snappen echter wel volledig dat Anna haar ondergoed geskipt heeft. De outfit doet namelijk wonderen voor haar spectaculaire figuur! Wij lopen er behoorlijk warm van.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Nooshin (@annanooshin)

Anna Nooshin klaagt vertelt graag de eerste te willen zijn

En als kers op de taart krijgen we ook nog een heelrijk intiem kijkje in Anna Nooshin’s gedachten! Zo verteld de bloedhete brunette namelijk trots dat ze graag de eerste gast van de show was geweest. En na de onthulling dat ze dat toch helaas niet is begint het klaagfestijn! Nou is de show daar natuurlijk voor gemaakt, maar het is toch een heerlijk dramatisch vertoon. Anna bewijst namelijk spectaculair te kunnen zeuren en geeneens over het feit dat haar jurkje het bijna begeeft! De influencer bijt zich volledig vast in het feit dat ze niet de eerste gast van de podcast is. En dat is teleurstelling geblazen. Gelukkig voor Anna is ze vast en zeker de eerste die met zo’n pittig jurkje op de show verschijnt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Nooshin (@annanooshin)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid. 

Video: Voetbalster Jackie Groenen gilt het uit vanwege verkeerd geplaatste microfoon

Jackie Groenen heeft een ontzettend leuk interview met Fresia Cousiño Arias voor ESPN, maar dan slaat het noodlot toe.