Video: Anna Nooshin heeft ondergoed echt volledig afgezworen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin woont al eventjes in New York en volgt daar de laatste trend, namelijk niks dragen onder je kleding. 

De verleidelijke influencer Anna Nooshin is klaar met veel kleding dragen

Anna Nooshin zit alweer eventjes in New York en het leven daar bevalt haar prima. Ze heeft het goed naar haar zin in the big apple. Het lijkt een goede fit te zijn voor Anna. New York staat bekend als een snelle stad, met veel influencers en modellen die allemaal net zo modebewust en hip zijn als Anna Nooshin. In een stad vol gelijkgestemden, moet Anna Nooshin het wel naar haar zin hebben. Ze begint nu zelfs sommige gebruiken over te nemen. Bijvoorbeeld de kledingstijl van de meeste mensen daar. Het is namelijk een trend om niks meer onder je kleding te dragen. Anna lijkt die trend maar al te graag op te volgen en deelt een video waarin ze wel heel spannend rondloopt.

Lees ook: Video: Anna Nooshin geeft haar ober goddelijk uitzicht in laag topje

Het shirtje van Anna Nooshin krijgt het zwaar te verduren

Gelukkig lijkt het shirtje wat Anna Nooshin vandaag heeft aangetrokken een hoop te kunnen hebben. Maar het scheelt niet veel of de troeven van Anna prikken er gewoon doorheen. De verleidelijke influencer heeft besloten om niks onder haar shirt aan te doen en dat moet bevrijdend voelen. Wel geeft het elk filmpje dat ze maakt een klein beetje een verleidelijk randje, maar dat is dan maar zo. Anna vindt het allemaal wel best. En haar volgers mogen best eens in de zoveel tijd beloond worden met een mooie foto of video.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Anna Nooshin test look midden op straat

Blijkbaar is er een gebrek aan paskamers in New York, want Anna Nooshin moet haar outfit op straat uitproberen. Ze heeft haar telefoon op een muurtje gezet en probeert haar outfit ter plekke uit. En wat voor een outfit is het ook. Het lichaam van Anna Nooshin komt enorm goed uit in deze mooie video. Haar grote troeven hangt ze nog even goed voor op beeld. Ze zet daarna verleidelijk haar zonnebril op haar hoofd en laat haar prachtige lichaam zien. Haar lichaam is in deze outfit wel heel erg goed geaccentueerd. Het is een pakje wat de volgers van Anna Nooshin in ieder geval niet snel zullen vergeten. De mensen in New York ook niet, tenzij dit ook weer heel gewoon voor hen is.

Anna Nooshin leeft het luxe leventje

De aantrekkelijke influencer leeft momenteel een prima leventje in de grote stad. Ze blijft regelmatig foto’s en video’s plaatsen voor haar volgers, heeft in de stad genoeg klussen om zichzelf te onderhouden en gaat regelmatig shoppen of uit eten om zichzelf te vermaken. Het lijkt erop dat de knappe influencer hier helemaal op haar plek is. En dat is fijn voor Anna, want je wilt natuurlijk het liefste werken in een stad die helemaal aansluit bij je eigen wensen. En dat lijkt in het geval van Anna inderdaad zo te zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?