Home Nieuws Video: Andy van der Meijde luistert goed naar Boer Harm; ex-voetballer wil...

Video: Andy van der Meijde luistert goed naar Boer Harm; ex-voetballer wil brommers kieken met Melisa

Video: Andy van der Meijde luistert goed naar Boer Harm; ex-voetballer wil brommers kieken met Melisa

Als je denkt aan een voormalige voetballer die brommers wil gaan kieken, verwacht je vintage Vespa’s en snelle Ducati’s. Maar voor Andy van der Meijde betekent het wat anders. 

Terwijl Andy en Melissa aan het ontspannen waren, besloot Andy om het nummer van Boer Harm op te zetten. Boer Harm’s muziek staat bekend om zijn rechttoe rechtaan advies, en dit nummer was geen uitzondering. In plaats van de klassieke interpretatie van “brommers kieken” te volgen, bedoelt Andy deze tekst waarschijnlijk heel anders, wanneer hij het tegen Melissa zingt. In plaats van brommers in een showroom te bekijken, richtte Andy zijn aandacht op de twee “grote brommers” van Melissa.

Andy van der Meijde houdt wel van een grapje

Andy keek met bewondering naar de twee ‘brommers’ van Melissa. Maar gelukkig is de vrouw van Andy inmiddels wel wat gewend en kon ze er goed om lachen. Andy was met zijn opmerking nog redelijk mild in vergelijking met wat hij normaal allemaal uitspookt. Dus Melissa vond het wel prima. Bekijk hier het filmpje!

Boer Harm was te gast bij Andy in de auto

Andy van der Meijde heeft ook nog zijn eigen online programma, waar zijn fans altijd van weten te smullen, namelijk “Bij Andy in de Auto”. En de voormalig voetballer heeft onlangs een wel heel bijzondere gast verwelkomd in zijn programma. Het was niemand minder dan Boer Harm. We weten al dat Andy fan is van de boerenrapper, dus dat belooft een mooi ritje te worden. In zijn stijl van losjes en humoristisch interviewen, slaagde Andy erin om Boer Harm uit zijn schulp te lokken. Terwijl de kilometers onder hen voorbijvlogen, deelden ze grappen, anekdotes en zelfs wat wijze levenslessen. De reacties logen er niet om. “Een half uur van deze onzin is nog best vermakelijk,” merkte een van de kijkers op, en die opmerking vat perfect samen wat “Bij Andy in de Auto” zo populair maakt.

Wil je meer zien van Andy van der Meijde? Kijk op Instagram

Als je nou nog meer wil zien van Andy van der Meijde, houd dan zijn Instagram goed in de gaten! Daar houdt hij iedereen op de hoogte van wat hij doet.

Mobiele versie afsluiten