Video: Andy van der Meijde laat zien waarom je nooit zomaar onder een rokje mag gluren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Andy van der Meijde heeft een zeer spicy filmpje op zijn Instagram geplaatst. Hierin onthuld hij waarom je nooit onder een rokje mag gluren…

We kennen Andy van der Meijde natuurlijk allemaal door zijn goede humor en grappen die tegen het randje zitten. Zo heeft hij nu weer een erg filmpje gedeeld, waarmee hij wil laten zien waarom je nooit zomaar onder een vrouw haar rokje mag gluren. Desondanks is het resultaat erg spicy. Ben jij benieuwd naar de reden? Kijk dan even het filmpje.

Andy van der Meijde en zijn liefde voor vrouwen

Naast zijn goede humor staat Andy natuurlijk ook bekend om zijn grote liefde voor mooie vrouwen. Andy heeft bij een aantal mooie clubs gespeeld. Mede hierdoor had hij geen last van gebrek aan aandacht van mooie vrouwen. Hij heeft zelfs een biografie waarin hij schrijft dat zijn drang naar , drank en drugs zijn voetbalcarrière en privéleven ruïneerde. Ook maakt hij vaak grappige, maar toch af en toe ook ongepaste grapjes over dit onderwerp met zijn vrouw, en zelfs met zijn eigen kinderen. Al lijkt het er op dat zijn kinderen nog niet helemaal precies doorhebben waar het nu over gaat. Dat is misschien ook maar beter zo. Een voorbeeld hiervan is dat Andy de ontbijttafel heeft opgedekt en tegen zijn dochter zegt: “Zo, is mama vandaag al voor de tweede keer verwend door papa.” De dochter kijkt met verbazing en zegt: “Huh twee keer?”

Andy van der Meijde

Meer zien van Andy van der Meijde?

Wil jij meer van dit soort en grappige video’s zien van Andy? Kijk dan zeker even op zijn Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.