Video: Amber Delil doet wild dansje in omhoogwaaiend topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amber Delil laat niks aan de verbeelding over tijdens een wild dansje. De blondine schudt haar haren en zo wild dat zelfs haar topje niet kan blijven zitten.

Amber Delil gaat solo na meidengroep TP4Y

De knappe Amber Delil is bekend geworden door haar deelname aan Hollands Got Talent met meidengroep TP4Y. Hier was Amber één van de vier zangeressen. Daarbij konden de meiden niet alleen ongelofelijk goed zingen, maar ook geweldig dansen. Hierdoor was iedereen helemaal weg van de groep en de vier knappe dames hebben een aantal nummers uitgebracht voordat hun wegen gingen scheiden. De auditie van de meiden ging helemaal viraal op YouTube, met maar liefst tweeënhalf miljoen views. Na een aantal nummers en een aantal jaren verder gingen de meiden helaas allemaal hun eigen kant op. Uiteraard bleven de meiden nog steeds doen waar ze goed in zijn; dansen en zingen. Amber Delil is ondertussen al aardig bekent door haar eigen kunnen.

Amber Delil laat bizarre dansmoves zien

Op onderstaande video is te zien dat Amber Delil daadwerkelijk veel talent heeft voor dansen. De blondine plaatst een video waarin ze een heel erg wild dansje doet voor de camera. Het lijkt erop dat de video is opgenomen in een parkeergarage, om het spontaan over te laten komen. Amber Delil haar blonde haren zitten in een staart die wild op en neer beweegt met de danspasjes. Daarnaast draagt Amber een hele stoere outfit bestaande uit een jeans en een kort beige truitje. Het truitje is alleen zo kort, en Amber haar dansmoves zo snel dat alles bloot komt te liggen. Gelukkig heeft Amber nog wel een topje onder haar truitje want anders kon je daadwerkelijk alles zien van de danseres.
Dit is de vriend van Amber Delil

Onderussen heeft de knappe Amber Delil al lange tijd een relatie. Toch zie je hier zelden iets van voorbij komen, het lijkt bijna alsof Amber Delil helemaal geen vriend heeft. Wel heeft Amber al in meerdere interviews aangegeven dat ze niet zo is van het posten van foto’s met haar vriend. Daarbij houdt ze al helemaal niet van ‘cheesy’ onderschriften. Amber blijft dus heel erg geheimzinnig over haar relatie en grote liefde. Amber is samen met een man die ook dj is. Amber Delil haar vriend is te vinden onder de naam Hato Dj.

Amber Delil als presentatrice bij Slam FM

Naast dansen en zingen heeft Amber Delil nog een groot talent; presenteren. Zo heeft de blondine een periode programma’s gepresenteerd voor Slam FM. Hierbij presenteerde ze verschillende concepten voor het Radioprogramma. Amber haar grootste klus was de show Statements. Amber presenteerde dit Slam Fm programma met Bram Krikke. Hierbij werden BN’er uitgenodigd en ondervraagd door de twee presentatoren. Hierbij zat Amber aan de roze kant en Bram aan de blauwe kant en de BN’er moest bij elke stelling kiezen. Ook presenteerde Amber het programma Early Birds op Slam FM.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.