Video: Amber Brantsen wordt bereden in Zandvoort door collega Viaplay

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amber Brantsen heeft een spannend ritje gemaakt tijdens de F1 in Zandvoort, samen met een collega van Viaplay

De knappe presentatrice Amber Brantsen neemt het er wel van tijdens de Formule 1 in Zandvoort dit weekend. Zo laat ze zich met alle liefde vastpakken en berijden, na ja, rondrijden. Het circuit van Zandvoort is vrij groot, maar Amber weet er nog een klein ritje op te maken. Dat doet ze echter niet in een auto. Het is nogal een groot gebied bij het circuit van Zandvoort, dus de bakfiets is dan het ideale vervoersmiddel. Amber geniet er echt van, maar is sowieso erg in haar nopjes tijdens haar tijd op Zandvoort.

Lees ook: Foto: Amber Brantsen wordt stiekem aanbeden door gretige mannen in Zandvoort

Amber wordt even stevig van achteren gepakt

Tijdens haar werk moet Amber ten alle tijden mobiel blijven. Ze moet kunnen blijven lopen over het circuit om telkens aan andere mensen vragen te kunnen stellen, met haar microfoon in de aanslag. En daarom krijgt ze even een zender om, zodat ze niet continu de microfoon heen en weer hoeft te houden of hoeft te werken met lange kabels. Zo kan Amber gaan en staan waar ze maar wil en nog steeds ten alle tijden haar werk doen. Zo’n zendertje moet natuurlijk wel ergens verborgen worden en dus moet hij vastgespeld worden aan haar broek. Amber doet dat liever niet zelf en dus wordt er eventjes aan Amber haar achterzijde gezeten. Een noodzakelijk kwaad waar de geluidsman waarschijnlijk niet heel verdrietig om is.

Amber in haar hippe bakfiets zorgt voor mooie video

Om snel van de ene kant van het circuit naar de andere kant van het circuit te komen heeft Amber een bakfiets tot haar beschikking. En dat zorgt ervoor dat de knappe presentatrice snel richting de meest interessante plekken kan. Zo loopt ze niet achter de feiten aan als er wat gebeurt. En zo’n bakfiets kan best hard, dus Amber is binnen de kortste keren op plaats van bestemming. Het voelt toch wel een beetje vreemd voor Amber, dat ze van plek naar plek gereden wordt, maar ze neemt het aanbod graag aan. Zo kan Amber heel relaxed blijven zitten en komt ze zonder inspanning aan op haar bestemming. Heel veel makkelijker wordt het niet voor Amber.

Amber doet zelf ook nog een klein rondje op het circuit

Natuurlijk kan Amber het moment niet aan zich voorbij laten gaan: ze maakt zelf nog een klein rondje op het circuit. Maar dat doet ze natuurlijk wel vanuit haar grijze bakfiets. Ze wordt de baan over gefietst door de man achter haar op het zadel. Hoewel Amber niet de controle over de fiets heeft, geeft dit haar wel het gevoel dat ze een race aan het rijden is op Zandvoort. En dat is natuurlijk een ontzettend gave ervaring. Daarbij kan ze nu zeggen dat ze over de baan gereden heeft bij Zandvoort. En dat kan ook niet iedereen zeggen. Voor Amber wordt dit weekend zo toch nog enorm de moeite waard, of Max nu weet te winnen of niet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje (foto’s!)

Model Kim Feenstra buigt enorm ver naar voren terwijl ze een klein zwemtopje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar troeven fantastisch bekijken!

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak