Video: Actrice Sterre van Woudenberg is mooiste nieuwe toevoeging aan The Passion 2024

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Groot nieuws! Sterre van Woudenberg is de grote verrassing van de nieuwe voorstelling van The Passion dit jaar. Dit moet je zien!

Sterre van Woudenberg is de leukste nieuwe toevoeging aan The Passion

Natuurlijk weet iedereen dat The Passion elk jaar weer een groot spektakel is waar alle acteurs en actrices binnen Nederland aan mee willen doen. En ieder jaar is het weer een verrassing wie ze ervoor hebben weten te strikken. De hoofdrollen gaan vaak naar echt bekende mensen, maar voor de minder grote rollen is nieuw talent vaak bij uitstek de keuze. En dat zie je ook weer dit jaar. Want de mooie actrice Sterre van Woudenberg mag dit jaar een rol vertolken in het grote stuk. En dat is natuurlijk ontzettend leuk om te zien! Bekijk snel hier de aankondiging.

Sterre van Woudenberg is de nieuwe ster van Nederland

Ze acteert nog niet zo lang als haar co-sterren uit The Passion, maar dat maakt natuurlijk helemaal niets uit. Deze mooie dame met haar fantastische blonde haartjes, weet precies hoe ze zichzelf moet presenteren. Al haar fans zijn in ieder geval erg enthousiast over de casting van Sterre en vinden het erg fijn dat ze de actrice terug kunnen zien in zo’n groot stuk. Ze weet met haar bericht wel weer haar volgers flink te verrassen. Met haar nieuwe onthulling houdt Sterre het ontzettend spannend.

Wie zitten er allemaal in The Passion dit jaar?

Benieuwd wie er naast Sterre van Woudenberg nog meer allemaal in The Passion zitten dit jaar? Kijk dan maar snel de video hierboven, want daar zie je alle acteurs terugkomen die dit jaar een grote rol hebben. En dat belooft weer een echt spektakel te worden. Met al dat talent kan het haast niet anders of The Passion wordt weer een groot succes dit jaar.

Sterre van Woudenberg houdt de gemoederen flink bezig

Met haar intrigerende blik houdt Sterre van Woudenberg de gemoederen wel weer flink bezig. Ze weet altijd een soort mysterie van zichzelf te maken op haar foto’s door de manier waarop ze kijkt. En dat maakt haar kiekjes een stuk leuker om naar te kijken. De mooie actrice weet eigenlijk zonder al te veel moeite haar fans helemaal gehypnotiseerd te krijgen. Met haar mooie plaatjes krijgt ze het zomaar voor elkaar dat een hele grote groep mannen spontaan verliefd op haar is geworden. Met zo’n blik als die van Sterre is dat natuurlijk ook niet zo gek.

Sterre vindt het een hele eer om in The Passion te spelen

De actrice vindt het een hele eer om in The Passion te mogen spelen. Als kind keek ze vaak naar de show en nu ze er zelf een rol in mag vertolken is ze eigenlijk alleen nog maar meer fan geworden van de voorstelling. Met haar enthousiaste houding weet Sterre er waarschijnlijk sowieso een mooi moment van te maken. Haar fans kijken er in ieder geval al helemaal naar uit. Die zien het wel zitten om Sterre in deze rol terug te zien binnenkort.

Meer zien van Sterre van Woudenberg kan op Instagram

Wil je nou nog meer zien van Sterre van Woudenberg, dan moet je naar Instagram gaan. Daar heeft de leuke actrice nog veel meer mooie kiekjes staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...