Video: Actrice Bettina Holwerda schudt met haar troeven in bubbelbad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Met haar spannende nieuwe video laat actrice Bettina Holwerda zich weer van een hele andere en verleidelijke kant zien.

Bettina Holwerda duikt bubbelbad in met spannend setje

Natuurlijk heeft de knappe actrice Bettina Holwerda een heerlijk lichaam. Maar meestal draagt ze een outfit die best wel bedekt. En daarom is het ook zo leuk als ze een keer een pakje draagt dat juist heel erg veel van haar prachtige lijf laat zien. Op die manier heb je als fan van de knappe blondine ontzettend veel om van te kunnen genieten. Met haar heerlijke vormen weet Bettina al haar volgers in één keer te verleiden. Daar was slechts één video voor nodig. De aantrekkelijke actrice weet ook wel heel erg goed wat haar fantastische lichaam doet met haar volgers. Dat haar fans helemaal wild worden van de prachtige vormen van deze knappe blondine is voor niemand meer een geheim. En Bettina vindt het dan ook wel leuk om ze af en toe te plagen met een spannende foto of video.

Lees ook: Foto: Bettina Holwerda betast zichzelf voor meer aandacht

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J I M B A K K U M (@jimbakkum)

Bettina Holwerda laat heerlijk lichaam zien in video

De knappe blondine beweegt in de video nog even heerlijk heen en weer. Je kan daardoor nog even extra veel zien van haar aantrekkelijke lichaam. Bettina weet wel hoe ze haar volgers gek moet maken. Met deze video heeft ze er in ieder geval voor gezorgd dat ze met open mond naar hun scherm staren. En dat is natuurlijk al een leuke prestatie. Maar het bleef op de vakantie natuurlijk niet bij slechts één plaatje. Bettina heeft nog veel meer mooie kiekjes gemaakt die ze met haar volgers moet delen. En natuurlijk doet ze dat maar al te graag.

Lees ook: Foto: Bettina Holwerda heeft verdachte vlekjes op haar broek

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J I M B A K K U M (@jimbakkum)

Bettina Holwerda geniet van zonnetje in kort roze jurkje

De outfits van Bettina Holwerda lijken allemaal twee dingen met elkaar gemeen te hebben. Ze zijn en allemaal in het roze. En ze laten ongelooflijk veel zien van het aantrekkelijk lichaam van de blondine. Bettina Holwerda heeft de look inmiddels wel helemaal zich meester gemaakt. Ze weet in dit soort pakjes er namelijk op haar best uit te zien. In haar strakke jurkje poseert Bettina een aantal keer goed voor de camera, zodat ze vanuit meerdere hoeken mooi op beeld komt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J I M B A K K U M (@jimbakkum)

Bettina Holwerda deelt leukste vakantie foto’s met volgers

De prachtige blondine zorgt ervoor dat haar volgers een goed beeld hebben van haar spannende vakantie. De blondine vindt het belangrijk om ervoor te zorgen dat haar fans betrokken blijven bij wat ze doet. En dus mag je lekker meegenieten van alle mooie vakantie momenten van de heerlijke blondine.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?