Video: Actrice Bettina Holwerda schudt met haar troeven in bubbelbad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Met haar spannende nieuwe video laat actrice Bettina Holwerda zich weer van een hele andere en verleidelijke kant zien.

Bettina Holwerda duikt bubbelbad in met spannend setje

Natuurlijk heeft de knappe actrice Bettina Holwerda een heerlijk . Maar meestal draagt ze een outfit die best wel bedekt. En daarom is het ook zo leuk als ze een keer een pakje draagt dat juist heel erg veel van haar prachtige lijf laat zien. Op die manier heb je als fan van de knappe blondine ontzettend veel om van te kunnen genieten. Met haar heerlijke vormen weet Bettina al haar volgers in één keer te verleiden. Daar was slechts één video voor nodig. De aantrekkelijke actrice weet ook wel heel erg goed wat haar fantastische doet met haar volgers. Dat haar fans helemaal wild worden van de prachtige vormen van deze knappe blondine is voor niemand meer een geheim. En Bettina vindt het dan ook wel leuk om ze af en toe te plagen met een spannende foto of video.

Lees ook: Foto: Bettina Holwerda betast zichzelf voor meer aandacht
Bettina Holwerda laat heerlijk zien in video

De knappe blondine beweegt in de video nog even heerlijk heen en weer. Je kan daardoor nog even extra veel zien van haar aantrekkelijke . Bettina weet wel hoe ze haar volgers gek moet maken. Met deze video heeft ze er in ieder geval voor gezorgd dat ze met open mond naar hun scherm staren. En dat is natuurlijk al een leuke prestatie. Maar het bleef op de vakantie natuurlijk niet bij slechts één plaatje. Bettina heeft nog veel meer mooie kiekjes gemaakt die ze met haar volgers moet delen. En natuurlijk doet ze dat maar al te graag.

Lees ook: Foto: Bettina Holwerda heeft verdachte vlekjes op haar broek
Bettina Holwerda geniet van zonnetje in kort roze jurkje

De outfits van Bettina Holwerda lijken allemaal twee dingen met elkaar gemeen te hebben. Ze zijn en allemaal in het roze. En ze laten ongelooflijk veel zien van het aantrekkelijk van de blondine. Bettina Holwerda heeft de look inmiddels wel helemaal zich meester gemaakt. Ze weet in dit soort pakjes er namelijk op haar best uit te zien. In haar strakke jurkje poseert Bettina een aantal keer goed voor de camera, zodat ze vanuit meerdere hoeken mooi op beeld komt.
Bettina Holwerda deelt leukste vakantie foto’s met volgers

De prachtige blondine zorgt ervoor dat haar volgers een goed beeld hebben van haar spannende vakantie. De blondine vindt het belangrijk om ervoor te zorgen dat haar fans betrokken blijven bij wat ze doet. En dus mag je lekker meegenieten van alle mooie vakantie momenten van de heerlijke blondine.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...