Victoria’s Secret openbaar?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Victoria's Secret geheim onthuld

Victoria Secret heeft haar jaarlijkse lingerieshow afgelast. Ondanks haar monopolie op modellen met maatje laminaatplank, worden de voorgaande edities niet dunnetjes overgedaan. Daardoor lijkt Victoria’s Secret nu openbaar.

Mocht je deze show in het verleden nooit gezien hebben: Victoria Secret organiseerde jaarlijks een tv-show waarin nieuwe lingerie op de catwalk verscheen. Dit fenomeen was geliefd bij zowel mannen als vrouwen. De vrouwen zagen de nieuwste trends om hun andere helft mee te verleiden. De mannen gingen opvallend vaak naar het toilet op die desbetreffende avonden en hadden na bedtijd een keer geen behoefte op een potje biologisch inparkeren.

Vet leuke show is ergens anders

De show was zo populair dat deze zelfs werden uitgezonden op televisie. De uitzendingen bleken de laatste jaren echter veel minder goed bekeken dan voorheen. De miljoenen ogen die nog steeds lingerie voorbij zagen komen, verlegden hun aandacht naar andere rondingen.

Aan alle kanten werd ze voorbijgestreefd door dames met buiken met meer vet dan dat er aanwezig is in Victoria’s billen. Daardoor ging Victoria de afgelopen jaren niet zo heel lekker. Ze kreeg niet alleen minder aandacht, ook haar invloed nam af.

Niet alleen in de modewereld veranderde de focus. Dat ging Victoria niet in de koude kleren zitten. Talloze keren vroeg ze zich af wie die Mikky Kiemeney en Puck Moonen waren en waarom zij voor dat duivelse Instagram poseerden. Het deed haar verlangen naar haar leven vóór haar dikke succes. Een periode waar groen nog voor munt-ijs in plaats van dollars stond. De tijd waar Victoria’s Secret schuilde.

Victoria’s Secret

Want het is oneerlijk waar: ooit had Victoria heel wat maatjes meer. Ze was een emotionele eter en het minst populaire meisje van de klas op hetzelfde moment. Ze kon niet anders, dacht ze voor een lange tijd. Op een dag keek ze in de spiegel. Haar romp veranderde in een Big Mac-burger. Op dat moment vond ze het genoeg geweest. Victoria ging aan de lijn. Daarna kon ze alleen niet meer van de cocaïne afblijven.

Haar neus veranderde in een kruimeldief. Met elke geroken sleutelpunt verdween er een kilo van een ander lichaamsdeel. Het enige dat ze deed, was lijnen, lijnen en nog meer afvallen. Ergens wist ze dat ze ongezond was. Victoria noemde het alleen ongezond mooi. Voor lange tijd knikten de modepopjes met haar mee. Niet omdat zij dat als mens wilden, maar in de hoop om ooit te mogen lopen op de catwalk die voor het eerst sinds jaren leeg blijft.

Zware afweging

Victoria verviel de afgelopen maanden in oude gewoontes. Ze zag haar lattenimperium langzaam afbreken. De grens tussen ‘gewoon ongezond’ en ‘ongezond mooi’ werd breder en dieper. Ze dacht eraan om te gaan staken, maar kon niet ontsnappen aan het kleine, dikke kind dat nog altijd in haar schuilde. Vanaf dat moment ging er niets meer door haar neus. Het was mouth only.

Een dag voordat ze haar show cancelde, stond Victoria op de plek waar ze ooit stond: bovenop een weegschaal. Wachtend op moment van de waarheid. De score was te hoog en nog steeds lager dan het gemiddelde BMI van het model anno 2019. Er bleef voor haar geen andere optie meer open. Er komt dit jaar geen show. Victoria’s Secret is uit: ze gaat liever te dun in de kist dan dat ze te dik op haar feestje verschijnt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'