Begin je weekend met de VicSec Fashion Show!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romee Strijd Fashion Show

Het lingerie-circus streek deze keer neer in New York. De hoogtepunten vind je hier!

Hoewel het evenement tegenwoordig eigenlijk een beetje lijdt onder z’n grootsheid, was de Victoria’s Secret Fashion Show van dit jaar een groot succes. Wie alle marketingtrucjes, neppigheid, reclames en andere poppenkast wegdenkt ziet namelijk nog steeds ‘gewoon’ tientallen schaars geklede topmodellen over een catwalk lopen. En dat gaat nooit vervelen!

De geselecteerde Angels maakten het stuk voor stuk waar. Er was weer ruimte voor celebrity-modellen, ‘oud’gedienden en nieuwe gezichten: onder andere Kendall Jenner, Bella en Gigi Hadid, Sara Sampaio, Toni Garrn, Elsa Hosk, Shanina Shaik, Stella Maxwell, Candice Swanepoel, Jasmine Tookes, Taylor Hill, en Kelly Gale lieten hun vakkundig gevormde lijven spreken!

De ster van de avond? Dat was letterlijk en figuurlijk Romee Strijd! De Nederlandse kreeg een paar jaar geleden de zware erfenis van de gestopte Doutzen Kroes in haar schoenen geschoven, en gaat daar inmiddels héél lekker mee om! Zonder enige partijdigheid (oké, een klein beetje dan) misschien wel de mooiste van het hele stel!

Wie ook even (zwaar verdiend) in het zonnetje werd gezet was Adriana Lima. Deze inmiddels 37-jarige schoonheid liep voor de achttiende keer mee, en houdt het na dit jaar voor gezien bij Victoria’s Secret. Ze hield het niet droog toen ze voor de laatste keer over de catwalk liep. Met onderstaand filmpje nam ze op passende wijze afscheid van haar fans.

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Gerelateerde berichten