Begin je weekend met de VicSec Fashion Show!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romee Strijd Fashion Show

Het lingerie-circus streek deze keer neer in New York. De hoogtepunten vind je hier!

Hoewel het evenement tegenwoordig eigenlijk een beetje lijdt onder z’n grootsheid, was de Victoria’s Secret Fashion Show van dit jaar een groot succes. Wie alle marketingtrucjes, neppigheid, reclames en andere poppenkast wegdenkt ziet namelijk nog steeds ‘gewoon’ tientallen schaars geklede topmodellen over een catwalk lopen. En dat gaat nooit vervelen!

De geselecteerde Angels maakten het stuk voor stuk waar. Er was weer ruimte voor celebrity-modellen, ‘oud’gedienden en nieuwe gezichten: onder andere Kendall Jenner, Bella en Gigi Hadid, Sara Sampaio, Toni Garrn, Elsa Hosk, Shanina Shaik, Stella Maxwell, Candice Swanepoel, Jasmine Tookes, Taylor Hill, en Kelly Gale lieten hun vakkundig gevormde lijven spreken!

De ster van de avond? Dat was letterlijk en figuurlijk Romee Strijd! De Nederlandse kreeg een paar jaar geleden de zware erfenis van de gestopte Doutzen Kroes in haar schoenen geschoven, en gaat daar inmiddels héél lekker mee om! Zonder enige partijdigheid (oké, een klein beetje dan) misschien wel de mooiste van het hele stel!

Wie ook even (zwaar verdiend) in het zonnetje werd gezet was Adriana Lima. Deze inmiddels 37-jarige schoonheid liep voor de achttiende keer mee, en houdt het na dit jaar voor gezien bij Victoria’s Secret. Ze hield het niet droog toen ze voor de laatste keer over de catwalk liep. Met onderstaand filmpje nam ze op passende wijze afscheid van haar fans.

Laatste nieuws

Foto: Wijndrinkende Nikkie Plessen laat zien wat goed trekken is

Nikkie Plessen is altijd druk in de weer met haar eigen kledingmerk. Maar soms zit het niet zo lekker.

Foto: Anna Nooshin droomt van mond-op-mond met Kim Feenstra

Anna Nooshin kan de laatste tijd maar aan één ding denken en dat is mond-op-mond met de knappe Kim Feenstra.

Deze 4 beeldschone vrouwen maken Westworld seizoen 4 op HBO Max een must-watch

Westworld is terug van weggeweest! De fantastische sci-fi show keert weer terug naar HBO Max en dat betekent dat je van al deze mooie vrouwen mag genieten. 

Gerelateerde berichten