Begin je weekend met de VicSec Fashion Show!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romee Strijd Fashion Show

Het lingerie-circus streek deze keer neer in New York. De hoogtepunten vind je hier!

Hoewel het evenement tegenwoordig eigenlijk een beetje lijdt onder z’n grootsheid, was de Victoria’s Secret Fashion Show van dit jaar een groot succes. Wie alle marketingtrucjes, neppigheid, reclames en andere poppenkast wegdenkt ziet namelijk nog steeds ‘gewoon’ tientallen schaars geklede topmodellen over een catwalk lopen. En dat gaat nooit vervelen!

De geselecteerde Angels maakten het stuk voor stuk waar. Er was weer ruimte voor celebrity-modellen, ‘oud’gedienden en nieuwe gezichten: onder andere Kendall Jenner, Bella en Gigi Hadid, Sara Sampaio, Toni Garrn, Elsa Hosk, Shanina Shaik, Stella Maxwell, Candice Swanepoel, Jasmine Tookes, Taylor Hill, en Kelly Gale lieten hun vakkundig gevormde lijven spreken!

De ster van de avond? Dat was letterlijk en figuurlijk Romee Strijd! De Nederlandse kreeg een paar jaar geleden de zware erfenis van de gestopte Doutzen Kroes in haar schoenen geschoven, en gaat daar inmiddels héél lekker mee om! Zonder enige partijdigheid (oké, een klein beetje dan) misschien wel de mooiste van het hele stel!

Wie ook even (zwaar verdiend) in het zonnetje werd gezet was Adriana Lima. Deze inmiddels 37-jarige schoonheid liep voor de achttiende keer mee, en houdt het na dit jaar voor gezien bij Victoria’s Secret. Ze hield het niet droog toen ze voor de laatste keer over de catwalk liep. Met onderstaand filmpje nam ze op passende wijze afscheid van haar fans.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatssters Joy Beune en Robin Groot genieten van zon in strakke topjes (foto’s!)

Knappe teamgenotes Joy Beune en Robin Groot zijn erg aan het genieten van de zon en dragen dan ook flinterdunne shirtjes.

Foto: Wielrenster Puck Moonen spreidt benen om flinke bal pluis te aaien

Puck Moonen gooit zomaar de benen wijd. Je snapt dat haar volgers wild werden toen er op die plek een harige verrassing tevoorschijn kwam!

GTST-actrice Sophie Bouquet buigt over wastafel in superkort rokje (video’s!)

Sophie Bouquet laat iedereen goed naar binnen kijken in de badkamer!