Begin je weekend met de VicSec Fashion Show!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romee Strijd Fashion Show

Het lingerie-circus streek deze keer neer in New York. De hoogtepunten vind je hier!

Hoewel het evenement tegenwoordig eigenlijk een beetje lijdt onder z’n grootsheid, was de Victoria’s Secret Fashion Show van dit jaar een groot succes. Wie alle marketingtrucjes, neppigheid, reclames en andere poppenkast wegdenkt ziet namelijk nog steeds ‘gewoon’ tientallen schaars geklede topmodellen over een catwalk lopen. En dat gaat nooit vervelen!

De geselecteerde Angels maakten het stuk voor stuk waar. Er was weer ruimte voor celebrity-modellen, ‘oud’gedienden en nieuwe gezichten: onder andere Kendall Jenner, Bella en Gigi Hadid, Sara Sampaio, Toni Garrn, Elsa Hosk, Shanina Shaik, Stella Maxwell, Candice Swanepoel, Jasmine Tookes, Taylor Hill, en Kelly Gale lieten hun vakkundig gevormde lijven spreken!

De ster van de avond? Dat was letterlijk en figuurlijk Romee Strijd! De Nederlandse kreeg een paar jaar geleden de zware erfenis van de gestopte Doutzen Kroes in haar schoenen geschoven, en gaat daar inmiddels héél lekker mee om! Zonder enige partijdigheid (oké, een klein beetje dan) misschien wel de mooiste van het hele stel!

Wie ook even (zwaar verdiend) in het zonnetje werd gezet was Adriana Lima. Deze inmiddels 37-jarige schoonheid liep voor de achttiende keer mee, en houdt het na dit jaar voor gezien bij Victoria’s Secret. Ze hield het niet droog toen ze voor de laatste keer over de catwalk liep. Met onderstaand filmpje nam ze op passende wijze afscheid van haar fans.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!