Victoria Verstappen deelt creepy foto van haar broer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Verstappen, de zus van Max Verstappen, deelt een foto van de jarige Max Verstappen. Je zou denken dat ze na al die jaren toch wel een betere foto heeft. 

Max Verstappen is jarig en mag 25 kaarsjes uitblazen. Om haar broer zijn verjaardag te vieren deelt ze wel een hele creepy foto van haar broer. Of Max Verstappen blij is dat ze deze foto heeft gedeeld, is nog maar de vraag.

Victoria Verstappen heeft doorschijnend topje aan

In de foto die Victoria Verstappen deelt heeft ze wel een opvallend topje aan. Deze schijnt namelijk door. Hierdoor lijkt het erop dat haar voorgevel licht geeft. Dit zou natuurlijk helemaal niet kunnen, maar gek ziet het er wel uit. Je ziet duidelijk dat het een foto uit het oude boek is. Schattig is het wel.

Twee Max Verstappens op één foto?

Victoria Verstappen heeft niet één foto gedeeld, maar twee. De tweede foto is wel heel opmerkelijk. Het ziet er zelfs een beetje creepy uit. Het is een bewerkte foto waar een kleine Max Verstappen aan zijn grote zelf zit. Dit heeft er mee te maken dat Max jarig is en Victoria wilt laten zien waar haar grote broer is begonnen. Alleen met Jos Verstappen in een schilderij maakt dit het alleen maar nog enger. Hierdoor zou je bijna denken dat Jos Verstappen dood is. De foto is dan ook erg angstaanjagend.

Victioria Verstappen gaat diep door haar knieën

Victoria laat weten dat ze na haar zwangerschappen weer een aantal kilo’s is aangekomen. Ze is dan ook weer druk bezig met sporten. Dit doet ze samen met een personal coach. Hiervoor moet ze alleen wel diep door haar knieën voor gaan. Victoria is bezig met een hete workout. Ze laat ook weten dat het een enorm pittige training was. Uiteindelijk was de Nederlander helemaal bezweten en kapot. Ze lag dan ook languit op haar matje aan het einde van de hete workout.

 

Victoria Verstappen en Max Verstappen in hun jongere jaren

In de jongere jaren woonde Max en Victoria verspreid. Max woonde door zijn kart carrière bij zijn vader en Victoria had ervoor gekozen om bij haar moeder te wonen. Hierdoor waren ze allebei gescheiden van elkaar. Voor bepaalde gelegenheden kwamen ze toch weer samen. Kerst is hier een goed voorbeeld van. Samen zitten broer en zus met een mooie kerst muts op hun hoofd te genieten voor de openhaard. Hoe weinig ze elkaar ook zagen, de band tussen Victoria en Max is uitstekend. Ze kunnen het dan ook goed met elkaar vinden en Victoria Verstappen is dan ook regelmatig te vinden in de pitbox bij Max zijn races.

Victoria Verstappen was met broer Max Verstappen op vakantie

Veel vrije tijd heeft Max Verstappen niet. Wanneer hij vakantie heeft geniet hij hier ook volop van. Hij zoekt gelijk zijn familie op en Victoria deelt met haar volgers een mooi kiekje van haar en Max. Max Verstappen zelf heeft geen kinderen, maar zijn zusje wel. Ze deelt dan ook een mooi plaatje van Max en haar eigen kind.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?