Victoria Koblenko schokt volgers met foto van sterk verouderd gezicht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko heeft een schokkende foto geplaatst op haar Instagram. De veroudering komt sterk door, tot schrik van haar volgers.

Mensen hadden niet verwacht van de knappe Victoria Koblenko dat ze er ook zo uit kon zien. Victoria plaatst normaal vooral mooie foto’s van zichzelf, dus dit was even schrikken. De 41-jarige dame is in de afgelopen twee jaar erg verouderd naar eigen zeggen.

Victoria Koblenko laat eens iets anders zien

De actrice is gewend een mooi beeld online te laten zien. Of dit nu is van haar zelf, haar man, of haar kinderen, dat maakt niet uit. Altijd is alles goed afgewerkt met een leuke tekst en een mooi filter. Deze post was er ook een leuke omschrijving, maar het filter was anders dan normaal. De dame verwijst naar hoe veel ouder ze is geworden sinds ze moeder is geworden. Ze plaatst een foto erbij ter vergelijking. Het verschil is schokkend.
De onthullende Instagram pagina van Victoria Koblenko

Deze post was natuurlijk niet het eerste bericht met humor op het Instagram account van de presentatrice. Het is fijn om te zien dat deze topvrouw zo kan lachen om zichzelf. Er zijn natuurlijk nog meer foto’s van de presentatrice te vinden op haar pagina en lang niet allemaal bevatten ze humor. Opvallend is namelijk dat de meeste foto’s gewoon foto’s zijn  in lingerie of bikini. Ondanks haar leeftijd en haar kinderen heeft Victoria nog steeds een prachtig .
Duidelijke mening over Oekraïne

Victoria Koblenko heeft een duidelijke mening over de oorlog in Oekraïne. Ze heeft ook haar social media gebruikt om duidelijk te maken hoe erg ze het vindt. De Nederlandse schone is namelijk geboren in Oekraïne. Vervolgens kwam ze op haar twaalfde naar Nederland. Hier heeft ze gestudeerd en verscheen ze in verschillende films en series, zoals Goede Tijden, Slechte tijden. Tegenwoordig gebruikt ze haar populariteit om de mensen in Oekraïne een steuntje in de rug te bieden. Ze hoopt dan ook dat alles snel weer rustig zal zijn.

Het huwelijk van Victoria Koblenko en Evgeniy

Victoria is getrouwd met Evgeniy Levchenko, een Oekraïens-Nederlandse voetballer. Hij heeft gespeeld bij Willem ll. De twee waren getrouwd van 2004 tot 2008. Ze besloten te scheiden. Echter kwamen ze na jaren weer bij elkaar, ze trouwden in 2015 opnieuw en zijn nog steeds samen. Samen hebben ze één zoon, hij is 5 jaar. In de tijd dat de twee uit elkaar waren was de actrice bijna met iemand anders getrouwd. Echter is ze altijd van hem blijven houden. Dit werd natuurlijk bevestigd met haar tweede huwelijk aan dezelfde man. Ze hebben nu een andere aanpak dan in hun eerste huwelijk. Zo gaan ze soms apart van elkaar op vakantie. En dat lijkt ook echt te helpen. Er is wel veel liefde tussen de twee. Echter draait hun leven momenteel om meer dan alleen de liefde. Voornamelijk om hun zoon en hun protest tegen de oorlog in Oekraïne.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan.