Victoria Koblenko maakt indruk met pluspunten op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko maakt flink indruk met haar twee pluspunten. Haar ogen natuurlijk. Daar doet ze een grappig trucje mee. 

Dat Victoria Koblenko een prachtige vrouw was om naar te kijken dat was natuurlijk al lang bekend. Maar wist je ook dat Victoria een bijzonder goed gevoel voor humor heeft? Die kant van zichzelf laat Victoria voornamelijk zien op social media, waar ze van tijd tot tijd een grappige foto of een grappig filmpje plaatst. Haar volgers liggen dan gelijk helemaal dubbel van het lachen. Ook nu weer. Victoria plaatst een grappig filmpje waarin ze haar ogen plaatst op iconische schilderijen en ze daardoor de meest gekke gezichtsuitdrukkingen mee geeft. Haar volgers moesten er flink om lachen.

Lees ook: Victoria Koblenko graaft in afval op vakantie foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Koblenko ❌ (@vkoblenko)

Victoria heeft nieuwe hobby gevonden

Zo te zien heeft Victoria een nieuwe hobby erbij gekregen. In haar eigen woorden kon ze gewoonweg niet meer stoppen met het maken van grappige video’s. Misschien dat ze de trend gewoon doorzet en de komende weken doorgaat met het bedenken en uitvoeren van hilarische video’s voor haar volgers. Die lijken daar best van te kunnen genieten. er is dus zeker een publiek voor Victoria haar vreemde video’s. Misschien toch maar eens werk van maken dan.

Victoria is bijzonder knappe barvrouw op verleidelijke foto

Naast het maken van leuke video’s is Victoria ook nog gewoon bezig met het nemen van verleidelijke foto’s. Zo mocht ze laatst barvrouw spelen en een aantal moeilijke cocktails in elkaar flansen. En dat vond de bloedmooie Victoria een feestje om te mogen doen. Ze kon zich op de foto helemaal uitleven. En aan het einde van de sessie mocht ze natuurlijk het lekkere drankje gewoon opdrinken. Dat maakt het natuurlijk wel erg interessant.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Koblenko ❌ (@vkoblenko)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Video: Sophie Bouquet trekt jasje van lichaam voor pikante fotoshoot

Sophie Bouquet is misschien wel een van de knapste actrices van Nederland, maar met deze fotoshoot heeft ze zelfs zichzelf overtroffen!