Victoria Koblenko maakt indruk met pluspunten op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko maakt flink indruk met haar twee pluspunten. Haar ogen natuurlijk. Daar doet ze een grappig trucje mee. 

Dat Victoria Koblenko een prachtige vrouw was om naar te kijken dat was natuurlijk al lang bekend. Maar wist je ook dat Victoria een bijzonder goed gevoel voor humor heeft? Die kant van zichzelf laat Victoria voornamelijk zien op social media, waar ze van tijd tot tijd een grappige foto of een grappig filmpje plaatst. Haar volgers liggen dan gelijk helemaal dubbel van het lachen. Ook nu weer. Victoria plaatst een grappig filmpje waarin ze haar ogen plaatst op iconische schilderijen en ze daardoor de meest gekke gezichtsuitdrukkingen mee geeft. Haar volgers moesten er flink om lachen.

Lees ook: Victoria Koblenko graaft in afval op vakantie foto
Victoria heeft nieuwe hobby gevonden

Zo te zien heeft Victoria een nieuwe hobby erbij gekregen. In haar eigen woorden kon ze gewoonweg niet meer stoppen met het maken van grappige video’s. Misschien dat ze de trend gewoon doorzet en de komende weken doorgaat met het bedenken en uitvoeren van hilarische video’s voor haar volgers. Die lijken daar best van te kunnen genieten. er is dus zeker een publiek voor Victoria haar vreemde video’s. Misschien toch maar eens werk van maken dan.

Victoria is bijzonder knappe barvrouw op verleidelijke foto

Naast het maken van leuke video’s is Victoria ook nog gewoon bezig met het nemen van verleidelijke foto’s. Zo mocht ze laatst barvrouw spelen en een aantal moeilijke cocktails in elkaar flansen. En dat vond de bloedmooie Victoria een feestje om te mogen doen. Ze kon zich op de foto helemaal uitleven. En aan het einde van de sessie mocht ze natuurlijk het lekkere drankje gewoon opdrinken. Dat maakt het natuurlijk wel erg interessant.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!