VI-barvrouw Ashley Zaat maakt kijkers gek met oogverblindende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ashley Zaat straalt niet alleen achter de bar. De blondine laat aan haar volgers zien dat ze er normaal ook oogverblindend uit ziet! 

De prachtige blondine laat haar volgers versteld staan. In een opvallend pakje staat ze zich in de kleedkamer klaar te maken. Voordat ze achter de bar gaat staan, maakt ze eerst de kijkers gek met deze oogverblindende foto.

Ashley Zaat krijgt een douche aan complimenten

Het stroomt binnen met complimenten aan het adres van Ashley Zaat. Met deze oogverblindende foto staat de kijker versteld. In een heerlijk zebrapakje zoekt Ashley even naar de perfecte pose. Ze heeft de juiste houding gevonden en zet haar telefoon neer. Even de timer aanzetten en de foto kan gemaakt worden. Het eindresultaat mag er zeker zijn! De complimenten stromen dan ook binnen voor de VI-barvrouw. Ze laat weten dat ze een zwart-wit persoon is in een kleurrijke wereld. Als de beeldschone blondine altijd zo’n pakje draagt dan maakt het niemand uit dat het zwart-wit is.
Ashley Zaat weer VI-barvrouw

Met dit heerlijk zebrapakje stond Ashley Zaat weer als vanouds een paar gouden rakkers te tappen. Tijdens het programma Vandaag Inside was Ashley Zaat weer barvrouw. Als de mannen aan tafel niet boeiend genoeg waren, kon de kijker altijd nog van Ashley Zaat genieten. En dat deden ze zeker. De blondine staat elke vrijdag vast achter de bar bij VI. Met Ashley achter de bar op vrijdag zal de kaartverkoop altijd snel gaan!

Ashley Zaat geeft volgers tip met rubber speeltje

Ashley Zaat deelt een video van een kant die we niet vaak van haar zien. De blondine is druk bezig om zichzelf klaar te maken. Nog zonder make-up staat ze voor de spiegel zichzelf voor te bereiden. Dit is een kant die Ashley Zaat niet vaak van zichzelf laat zien. Ze staat bijna altijd helemaal opgedoft op haar sociale media.

Ze laat een truc zien voor je haren. Vrouwen hebben vaak problemen om hun haar mooi te laten krullen. Nu deelt Ashley een trucje hoe je je haren zonder krultang kan laten zitten. Je pakt een rubberen stang en knoopt je haren hier omheen. De stang laat je ’s nachts in bed in je haar zitten en voilà! Wanneer je wakker wordt zitten je haren mooi in de krul! Haar volgers zijn helemaal blij met de tip die Ashley Zaat geeft. Uiteindelijk doet Ashley haar make-up op en wat ziet ze er weer prachtig uit. In een lekker glitterrokje lijkt het erop dat ze weer naar een optreden moet. Met haar heerlijke gekrulde haren wordt het optreden zeker een groot succes!
Ashley Zaat zit op een roze wolk

Ashley Zaat is recent getrouwd met de liefde van haar leven. De knappe blondine deelt een prachtig plaatje van het liefdeskoppel. Na een half jaar getrouwd te zijn lijkt Ashley alles behalve spijt te hebben van de beslissing. Met deze prachtige foto bewijst ze dat nog eens een keer.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.