Verwarde Doutzen Kroes geweigerd op Instagram vanwege deze foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Doutzen wordt zwaar gecensureerd door Instagram momenteel. Maar waarom? Wat heeft het model gedaan dat Instagram haar niks wilt laten posten?

Doutzen Kroes heeft momenteel last van censuur op haar Instagram pagina. Ze probeert een post te delen met de wereld, maar Instagram verwijdert die telkens van hun platform. Doutzen zegt wel eens gekke dingen op haar social media, maar is daar nog nooit voor gecensureerd. Hoe bont heeft ze het deze keer dan gemaakt dat zelfs Instagram geen oogje meer wilt toeknijpen? Gelukkig viel de post nog terug te vinden, dus die kan je hieronder snel bekijken.

Lees ook: Hongerige Doutzen Kroes gaat bijna over haar nek in moestuin

Doutzen deelt Disney voorbeeld, maar vergeet één klein dingetje

Doutzen probeert een diepzinnige boodschap met haar volgers te delen met daarbij een Disney-filmpje als voorbeeld. Ze wordt echter steeds tegengehouden door Instagram als ze de video probeert te posten. Waar zou dit aan liggen? Doutzen vermoedt uiteraard dat het een samenzwering is en dat Instagram haar probeert te censureren, maar veel logischer is natuurlijk dat Disney het niet zo leuk vindt als mensen zomaar hun beelden op het internet zetten. Dat gaat in tegen een klein regeltje genaamd ‘copyright’. Doutzen mag niet zomaar de video delen, want de video is helemaal niet van haar.

Hoe levert zo’n klein fragment een probleem op?

Het bedrijf met de muis als mascotte moet wel een klein beetje kleinzerig zijn als dit soort korte filmpjes, met een mooie boodschap eronder, al niet meer mogen. Dat terwijl heel TikTok en YouTube vol staan met filmpjes met Disney fragmenten. Natuurlijk wordt daar wel iets meer mee gedaan over het algemeen dan simpelweg gedeeld, maar het is een klein beetje hypocriet dat zulke dingen wel mogen, maar dat Doutzen niet een klein filmpje mag delen. Niet zo handig van Disney.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen)

Zet Doutzen haar zinnen nu op Disney?

Doutzen is duidelijk overtuigd door menig ongebruikelijke theorie en samenzweringscomplot. Dus misschien dat haar volgende tirade zich wel richt op Disney. Want wat zou het bedrijf nog meer te verbergen hebben? En waarom wilt Disney Doutzen het zwijgen opleggen? Wat heeft het bedrijf tegen haar? Het zijn vragen die allemaal spelen in het hoofd van Doutzen en waar ze niet meer normaal door kan slapen. Doutzen heeft antwoorden nodig en moet en zal achter de waarheid komen. Tenminste, de versie van de waarheid die haar het beste in de oren klinkt.

Doutzen linkt Disney aan complot denken

Ergens is het ook wel logisch dat Disney niet wilt dat Doutzen deze video zo deelt. Doutzen bewondert het personage in de film, omdat zij altijd haar hart durft te volgen. Alleen bij Doutzen betekent je hart volgen dat vast blijft houden aan allerlei rare complottheorieën en doemscenario’s. Geen wonder dat Disney dit een halt wilt toeroepen, want een van je personages laten linken aan complot denken is niet bepaald wat het bedrijf voor ogen heeft. Ironisch genoeg zorgt dat er wel voor dat Doutzen allerlei nieuwe complotten gaat zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet laat zich van achter bekijken in strakke leren broek

Kelly Piquet heeft zich in een heerlijke outfit gehesen, en checkt zichzelf van top tot teen in de spiegel! Zie hier de beelden...

Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

De knappe presentatrice besluit om weer een keer live te gaan en alle vragen van haar volgers te beantwoorden. En dat doet ze in een heel strak truitje. 

Foto: Vrijgezelle Jutta Leerdam laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Jutta Leerdam heeft een van de knapste lichamen in de schaatswereld. Dat zie je vooral goed wanneer ze weer een bijzonder pakje aantrekt.