Verleidelijke Geraldine Kemper geniet van de zon in doorschijnend lapje stof

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige blondine Geraldine Kemper heeft een heerlijke reeks aan vakantiefoto’s online gezet. En daar zitten toch een paar pareltjes tussen!

Geraldine Kemper presenteert zichzelf weer heel verleidelijk

De aantrekkelijke blondine weet op haar vakantie wel weer flink de aandacht te trekken met haar spannende outfits. De knappe presentatrice heeft namelijk een geweldig lichaam en dat mag iedereen zien. Ze heeft een heerlijke rode bikini aangetrokken, terwijl ze even lekker op het water dobbert in de vole zon. Maar om zich een klein beetje extra te bedekken, heeft Geraldine een laken over haar lichaam gedaan. Maar het dunne stukje stof van het laken, verhult haar vormen nauwelijks. Als volger van deze knappe presentatrice heb je nog steeds prachtig zicht op alle mooie vormen van de knappe presentatrice. En dat ziet er natuurlijk wel weer ontzettend goed uit.

Lees ook: Video: Geraldine Kemper en Gwen van Poorten lopen rood aan door fantasie over doorschijnende broek

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Geraldine Kemper poseert zonder kleren in de volle zon

Een paar foto’s later in de post van de knappe presentatrice, kan je afvragen of Geraldine Kemper wel kleren heeft aangetrokken voor dat plaatje. Natuurlijk zie je slechts een close up tot haar nek, maar het zou niemand iets verbazen als ze verder naar beneden niks meer droeg. Het zou zeker niet de eerste keer zijn dat Geraldine zonder kleding op de foto gaat. En het zal ook zeker niet de laatste keer zijn dat Geraldine zoiets zal proberen. De enige beperking die de knappe presentatrice heeft, is dat foto’s zonder kleding nog steeds niet gewaardeerd worden door Instagram. Maar Geraldine zoekt vaak de grens daarvan op. Ze is duidelijk geen fan van het dragen van allemaal warme pakjes en zou liever in haar ‘birthday suit’ door het leven gaan. Als dat nou eens kon. Daar zouden de fans van Geraldine waarschijnlijk ook erg gelukkig van worden.

Lees ook: Geraldine Kemper heeft haar topje uitgedaan voor extreem gewaagde foto in de natuur

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Knappe Geraldine Kemper heeft het prima naar haar zin in de volle zon

De zeer aantrekkelijke presentatrice weet met haar heerlijke lichaam wel weer het een en ander los te maken bij haar volgers. Die vinden het namelijk heerlijk dat de knappe blondine al die mooie vakantie foto’s met hen deelt. Vooral omdat Geraldine Kemper zeker niet preuts is en dus haar prachtige vormen graag op de camera zet. Op die manier wet de adembenemende presentatrice haar fans elke keer weer te betoveren. En dat vinden ze natuurlijk helemaal niet erg. Ze laten zich graag betoveren als dat gebeurt met dit soort heerlijke plaatjes. Want de foto’s van Geraldine zijn zeker de moeite waard om te bekijken. Vooral als ze weer eens op een of ander vakantieoord aanwezig is, waar ze alleen de hitte kan overleven in de meest korte en kleine pakjes. Daar worden haar fans in ieder geval zeer gelukkig van.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?