Verdien deze zomer nog grof geld met jouw smartphone

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De laatste paar jaar spenderen we steeds meer op onze mobiele telefoons. Wanneer je in jouw instellingen op zoek gaat naar de schermtijd zul je vast en zeker versteld zijn van de tijd die er naar jouw online leven gaat. Wist je dat je tegenwoordig ook heel gemakkelijk behoorlijk wat geld kunt verdienen met je smartphone? Wellicht is dat een betere tijdsbesteding dan urenlang Facebook filmpjes te kijken. In dit blogartikel vertellen we je over drie goede manieren om flink geld te verdienen met enkel en alleen jouw mobiele telefoon.

Word een influencer

Oke, dit lijkt wellicht wat hoog gegrepen maar als jij een unieke interesse hebt of wanneer je gek bent van een bepaald onderwerp is het best goed te doen om influencer te worden. Instagram werkt namelijk in het voordeel van mensen die één specifieke doelgroep aanhouden. Het enige waar je vooral veel tijd in moet steken is het maken van content, heel veel content. Bepaal wie je doelgroep is en wat voor content jouw doelgroep wil zien. Start met het maken van veel unieke content en zorg dat jouw volgers geïnteresseerd is in wat je deelt. Wanneer je net start als influencer kan het slim zijn om samenwerkingen op te zoeken met bedrijven die passen bij wat jij uit wil stralen. Door #partnerships kun je geld beginnen te verdienen. Wanneer mensen via jouw kortingscode een product bestellen krijg jij een deel van de opbrengst.

Verdien geld met affiliate marketing

Wanneer je een eigen blog of website hebt kun je best gemakkelijk een passief inkomen creëren op je telefoon door je bezig te houden met affiliate marketing. Bij affiliate marketing betalen merken of organisaties de eigenaar van de blog of de website (jou dus) om bezoekers en klanten naar hun website te krijgen. Dit kan door middel van affiliate links. Wanneer een bezoeker of lezer op jouw pagina op de link klikt krijg jij commissie betaald. Des te meer mensen via jouw affiliate links naar de website van jouw werkgever gaan, des te meer krijg jij betaald. Naast een website of blog kun je deze vorm van affiliate marketing ook goed toepassen op social media of door bijvoorbeeld een product aan te bieden op je website.

Investeer in crypto

De laatste manier waarop je met je telefoon in de hand heel veel geld kunt verdienen is door te investeren in crypto of door te traden met de online munteenheden. Dit doe je door een digitale wallet te openen bij een betrouwbaar platform zoals op https://anycoindirect.eu/nl. Na het openen van je wallet kun je gemakkelijk munten aanschaffen en deze vasthouden voor lange termijn rendement of traden wanneer de koersen schommelen. Als je handig bent in het traden van crypto kun je door de snelle wisselingen van koers, al snel heel veel geld verdienen. Let wel op dat bij dit soort investeringen ook altijd veel risico komt kijken. Er bestaat een kans dat je jouw inleg verliest of een deel ervan kwijtraakt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.