Vastgebonden Fresia overwint haar angsten op stoere foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Presentatrice Fresia Cousiño Arias overwint deze week in Wie is de Moleen van haar grootste angsten op een ontzettend stoere foto.

Fresia Cousiño Arias is een van de kandidaten die nog steeds in de race is om Wie is de Mol? 2022 te winnen, tenzij ze natuurlijk de Mol blijkt te zijn. In ieder geval doet Fresia enorm haar best om in alle opdrachten zich goed in te zetten. Daarvoor moet ze af en toe wel een angst of twee overwinnen. Gelukkig is Fresia daar zeker toe bereid. Vastgebonden speelt ze ondersteboven het spelletje mee. het levert Fresia een hoop respect en een ontzettend leuke foto op. En wie weet komt ze na dit avontuur in de touwen wel thuis met een hoop spannende ideeën om uit te proberen.

Lees ook: Foto: Fresia, Welmoed en Laetitia solliciteren voor K3 bij Wie Is De Mol

Fresia ondergaat spannende opdracht met lach op gezicht op foto

Waar de meeste mensen doodsangsten uit zouden staan in een situatie als deze, is Fresia erg op haar gemak. Sterker nog, ze weet het ook nog voor elkaar te krijgen om tijdens de opdracht flink te lachen. Ze heeft het duidelijk naar haar zin. Fresia overwint even een angst door ondersteboven af te dalen naar de grond en daar krijgt ze extreem veel energie van. En die energie straalt letterlijk van de foto af. Of misschien lacht ze omdat ze al over alle manieren aan het nadenken is om het tuigje waar ze momenteel zelf in is vastgebonden, thuis in te zetten in de slaapkamer. Dan zou ze alleen na afloop van het programma even bij de crew moeten vragen waar ze hun spullen vandaan halen. Dan kan Fresia die zo mee naar huis nemen. Of ze vraagt de crew om het harnasje even in haar koffer te laten verdwijnen. Dat willen ze vast wel doen.
Fresia is op foto de meest vrolijke en enthousiaste kandidate

Op de foto’s die Fresia deelt van het spannende programma, kan je duidelijk zien hoeveel plezier ze heeft tijdens de opnames van WIDM. Ze is een van de meest vrolijke kandidaten die ooit heeft meegedaan aan het avonturenprogramma. Waar de andere kandidaten vooral bezig zijn met zoveel mogelijk geld verdienen voor de pot of uit alle macht de identiteit van de Mol proberen te achterhalen, is Fresia eigenlijk vooral bezig met zoveel mogelijk plezier hebben. Niemand weet hoe lang het WIDM avontuur gaat duren, dus dan moet je zoveel mogelijk eruit halen terwijl je de tijd hebt. Fresia heeft dat heel goed door en daarom zie je haar ook zo vaak genieten op foto’s. Ze is volledig in het moment en bij elke opdracht van WIDM weet ze zichzelf uiterst te vermaken. En toch zit Fresia nog steeds in de race voor de winst. Misschien dat de tactiek van de beeldschone presentatrice helemaal zo gek nog niet is. Niet te moeilijk nadenken, maar ook proberen een beetje plezier te hebben.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!