Home Nieuws Vandaag Inside wil alleen door met Hélène Hendriks als ze vergroting ondergaat

Vandaag Inside wil alleen door met Hélène Hendriks als ze vergroting ondergaat

Vandaag Inside heeft wel heel opvallende eis voor Hélène Hendriks. Willen maar op één voorwaarde met haar door, zo blijkt uit onhandig getoonde notities van Wilfred Genee…

Vandaag Inside heeft opvallende eis voor Hélène Hendriks

Tijdens de intro van Vandaag Inside was Wilfred Genee het programma aan het bespreken met Johan Derksen. Hier viel echter wel iets op. Het kaartje met onderwerpen van Genee was te lezen voor de oplettende kijker. Hier stonden 5 onderwerpen op die zij in de uitzending moesten gaan bespreken. Dit waren onderwerpen als: het contract van Raymond Mens, de functie van Baantjer Junior, een dieetplan voor Pieter Cobelens en De bonus voor het Vandaag Inside-trio. Er stond naast deze 4 onderwerpen een heel opvallend vijfde onderwerp op het kaartje! Ze moesten blijkbaar ook nog even een bepaalde cosmetische ingreep voor Hélène Hendriks bespreken. De mannen willen alleen met Hendriks door als zij een vergroting zou ondergaan…

Onder de afbeelding op instagram wordt vol hilariteit gereageerd op het kaartje van Wilfred. De meest gebruikte emoji onder de post is ‘😂’. Hélène kennende zou ze hier ook hard om kunnen lachen.

Bas Nijhuis vestigt opvallend record

Bas Nijhuis vestigde tijdens de wedstrijd RKC Waalwijk tegen Excelsior Rotterdam een opvallend record. Hij floot in de eerste heeft geen enkele keer. Na het startsignaal floot hij voor het eerst pas weer voor het rustsignaal. Bij Vandaag Inside zat hij dan ook aan de bar. Zijn record was dan ook reden genoeg om dit “In de wandelgangen” te bespreken met Wilfred Genee. Tijdens dit fragment rekenen ze het exacte record van Nijhuis nog even na en kom ze uit op 53 minuten zonder te fluiten. Dit record zal toch moeilijk te overtreffen zijn voor scheidsrechters! Wilfred geeft ook nog aan dat ze hun research gedaan hebben en dat ze nergens op de wereld iemand konden vinden die dit kon overtreffen. Chapeau!

Bekijk het fragment hier.

Eus laat voetbalskills zien in kleedkamer vóór uitzending Vandaag Inside

Özcan Akyol is een gast die graag gezien wordt aan de Vandaag Inside tafel. Hij is natuurlijk de man die overal verstand van heeft. Naast dat hij overal verstand van heeft blijkt hij ook nog over heel veel techniek te beschikken. Op instagram is dan in een video ook te zien dat Eus in de kleedkamer zijn voetbalkunsten even de vrije loop laat. In het filmpje is te zien hoe Eus een balletje aan het hooghouden is in de kleedkamer. Vervolgens klemt hij de bal en speelt hij hem met een hakje achter zichzelf het beeld uit. Hij lijkt zelf ook onder de indruk van zijn kunsten. Op beeld zien de kwaliteiten er dan ook soepel uit.

Mobiele versie afsluiten