Vandaag Inside krijgt enorm compliment van meest onwaarschijnlijke BN’er

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ronald molendijk voegt zich bij groepje BN’ers dat, ondanks dat ze altijd belachelijk gemaakt worden, toch blij is met de terugkeer van Vandaag Inside.

Normaal gesproken is hij een van de meest bekritiseerde mensen in het programma. Maar nu staat hij opeens aan de kant van Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee. Ronald molendijk legt op televisie zelf uit dat hij misschien wel één van de vaakst bekritiseerde mensen is in het programma, maar dat hij wel blij is dat het programma weer terug van weggeweest is.

Lees ook: Deze 3 dingen verklapten al dat Vandaag Inside comeback ging maken

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vandaag Inside (@vandaaginside)

Ronald was vaak het slachtoffer van de grapjes

Maandag is Vandaag Inside weer terug op televisie en niet iedereen is daar even blij mee. Maar het programma heeft gelukkig ook steun te pakken. En die steun komt soms uit onverwachtse hoek. Ronald Molendijk werd eigenlijk continu belachelijk gemaakt in het programma, maar lijkt nu toch de kant van de heren te kiezen. Waarom dat zo bijzonder is? Nou, ze lieten namelijk geen spaan van hem heel de afgelopen jaren. Kijk bijvoorbeeld maar naar onderstaand fragment, waar Ronald het slachtoffer was van een reeks grappen in Vandaag Inside.

Ronald Molendijk noemt Eva Jinek een bloedhonden

Toch heeft Ronald weinig goede woorden over voor de kritische partijen die zich tegen Vandaag Inside hebben gekeerd. Bijvoorbeeld Eva Jinek, die hij een bloedhond noemt. Ronald benadrukt nog even de rol die Eva gehad heeft bij de ondergang van Vandaag Inside. Zij stond namelijk al vanaf het begin klaar om Johan Derksen en zijn programma te ‘cancelen’. Talkshows zoals Jinek hebben een enorme rol gespeeld volgens Ronald tijdens de eerste achtenveertig uur na het kaarsverhaal van Johan. En dat heeft er direct toe geleidt dat Johan zich genoodzaakt voelde om te stoppen. Of ze oprecht dit verhaal wilde brengen, of een concurrent de nek om wilde draaien, is voor Ronald nog de vraag.

Meer bekende Nederlanders sluiten zich aan

Niet alleen Ronald, maar meer bekende Nederlanders uiten hun support voor Vandaag Inside. Victor Vlam gooit ook nog even olie op het Jinek-vuur en Dominee Gremdaat had ook gelijk zijn zegje klaar. Vooral de keiharde boycot die werd opgeroepen zou voor de medestanders van Vandaag Inside de druppel zijn geweest om aan de bel te trekken. “Ik vond het wel indrukwekkend hoe gretig RTL- en NPO-programma’s, die natuurlijk in de kijkcijfers heel veel last hadden van het succes van VI, klaarstonden om dit programma van de buis af te trappen”, doet Ronald nog zijn zegje.

Vandaag Inside maandag weer terug na support

Gelukkig heeft alle support geholpen, want Johan heeft besloten om toch niet te stoppen met Vandaag Inside. Sterker nog, maandag komt het programma gewoon weer terug op de buis. Dat zal waarschijnlijk flink wat kabaal en commotie geven, maar daar lijken de heren zich voor alsnog niks van aan te trekken. Dat zien ze wel weer na de volgende uitzending.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.