Vandaag Inside 2 jaar: Dit was verreweg het meest schandalige moment in VI-geschiedenis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een mijlpaal in tv-land: Vandaag Inside bestaat 2 jaar! Een mooi moment om eens terug te blikken op het meest spraakmakende fragment ooit van dit programma…

Vandaag Inside viert 2-jarig jubileum

10 januari 2022 staat in de boeken als een beruchte dag. Op deze dag was namelijk de allereerste aflevering van Vandaag Inside te zien. Het trio Johan, René en Wilfred begonnnen aan een nieuw enerverend avontuur. Sinds deze dag is het nooit meer rustig geweest omtrent het programma en de drie mannen. Vanaf het begin van de show hebben ze een grote fanbase opgebouwd en zijn ze niet meer weg te denken van de Nederlandse tv. Zo kunnen we elke dag genieten van de meest spraakmakende gesprekken. Bovendien is er geen onderwerp of gesprek te gek voor het trio. Echter gaan de mannen ook te ver en moeten ze daarvoor op de blaren zitten, maar daar hebben ze geen problemen mee…

Kaarsen-rel met Johan Derksen

Tijdens de afleveringen zijn er veel spraakmakende en schandalige momenten vastgelegd. Maar het meest schandalige moment staat toch nog wel op de naam van Johan Derksen. Je kent ‘m vast nog: Johan vertelde aan tafel bij Vandaag Inside over hoe hij toen hij jong was met een vriend en twee dames aan het stappen was en met ze mee naar huis was gegaan. Niks geks zou je denken! Het verhaal wordt pas erg als Johan vertelt dat hij vóór hij weg ging een kaars in de dronken dame gestopt had. Je hoeft vast niet te raden waar! Dit moment leverde Johan veel kritiek op, en later moest hij zelfs zijn woorden enigszins toelichten en terugnemen. Bekijk het fragment hier.

Meer van Vandaag Inside zie je op instagram

Kun je nou nog niet genoeg krijgen van de heren van VI? Dat snappen wij! Op instagram komen ze veel vaker voorbij met de nodige fragmenten en foto’s! Kortom bekijk de instagram van Vandaag inside.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.