Van der Gijp keurt nieuwe vriendin Rico Verhoeven: ‘is ze lekker?’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nu oranje niet meer meespeelt op het EK moet het SBS 6 programma De Oranjezomer toch gevuld worden. In plaats van het bespreken van de laatste voetbalwedstrijden, wordt er af en toe over hele andere onderwerpen gesproken dan sport. Wilfred Genee wilde bijvoorbeeld graag weten of René van der Gijp de nieuwe vriendin van kickbokser Rico Verhoeven al had gezien, en wat zijn mening was. Dat voorzetje kopte René feilloos in…

Van der Gijp over vriendin Rico Verhoeven: ‘goed gedaan’

Wat we inmiddels weten van De Oranjezomer, is dat de mannen aan tafel nergens omheen draaien. Op de vraag of hij Naomy van Beem al kende, reageerde René meteen opgewekt: “Is ze lekker?” Zodra er foto’s worden laten zien steekt hij zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken: “Dat heeft ‘ie héél goed gedaan”. Waarop Johan Derksen nors reageert dat hij nooit had durven dromen ooit in een Shownieuws-achtig programma te zitten.

Bekijk hier het hele fragment:

Naomy van Beem is nieuwe vriendin van Rico Verhoeven

René van der Gijp heeft absoluut gelijk! De nieuwe vriendin van Rico Verhoeven, Naomy van Beem, mag er zeker zijn. Ze blijkt ook tóch een bepaalde soort link met sport te hebben: op Instagram laat ze zien dat ze een echte gymtijger is. Niet alleen voor ontspanning, maar ook voor de centen: ze is namelijk personal trainer en heeft daarin ook een eigen bedrijf.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door | Hustle Hard (@naomyvanbeem)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Foto: Beeldschone Dionne Stax toont luchtige festival-outfit

Dionne Stax reist haar DJ vriendje achterna en doet dit in een outfit die volledig festival-proof is. Dionne is dus klaar om te feesten.

Foto: Emma Wortelboer laat zich omhoog liften in blauw topje

De beeldschone Emma Wortelboer heeft er voor gekozen om een bijzonder opvallend topje aan te trekken. En dat staat haar heel erg goed.