Vals spel? Noa Vahle en Merel Ek kregen tijdens Jachtseizoen hulp van Vandaag Inside-collega’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Hebben Noa Vahle en Merel Ek valsgespeeld? Ze kregen in ieder geval genoeg hulp van Vandaag Inside-collega’s tijdens het Jachtseizoen!

Noa Vahle en Merel Ek zijn deze week te gast bij programma ‘Het Jachtseizoen’. Door verschillende berichten op Instagram zijn we achter wat informatie gekomen voordat de aflevering op TV is geweest. De twee erg fanatieke meiden hebben namelijk veel hulp gekregen van hun Vandaag Inside-collega’s. Zo heeft Dave Maasland (ook wel het cybermannetje genoemd) wel een handje bijgedragen blijkt uit een Instagrambericht. In dit bericht tagt hij Pieter Cobelens, een andere cybersecurity-expert die vaak aan de bar zit bij VI. Met deze twee mannen aan je zijde ben je al een heel eind met je ontsnapping!

Jachtseizoen Merel en Noa

Wat is Het Jachtseizoen?

Het Jachtseizoen is over het algemeen erg bekend geworden in Nederland. Je hebt vast weleens gehoord over de bekende Nederlanders in een oranje pak. Het begon allemaal op YouTube met StukTV, die het Jachtseizoen hebben bedacht. Door de jaren heen hebben ze dit programma steeds meer uitgebreid met nieuwe regels en apparatuur. Het Jachtseizoen was zo’n hit uiteindelijk dat ze het op SBS6 mochten gaan uitzenden. Hier komen ieder seizoen wekelijks nieuwe gasten die gaan proberen uit de handen te blijven van Giel, Thomas en Stefan. Zal het Noa en Merel 4 uur lang gaan lukken? Dat moeten we nog heel even afwachten!

Wil je nou meer zien van Noa Vahle en Merel Ek?

Wil je ondertussen ook op de hoogte blijven van wat Noa Vahle en Merel Ek aan het doen zijn? Kijk dan op de Instagram van Noa en op de Instagram van Merel. Hier plaatsten ze erg regelmatig updates of leuke kiekjes. Dit kan van werk zijn of misschien van een leuk moment als ze een keer tijd voor hunzelf hebben! Zeker waard om even een kijkje te nemen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.