Tweede Divisie had ‘last’ van vrouwelijke streaker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Streaker Tweede divisie

Bij de semi-profs gebeurt vaak meer dan in een gemiddeld weekendje Eredivisie!

PSV won met matig spel, Ajax pakte de zoveelste slaapverwekkend simpele punten, en bij Feyenoord werden de stadionlichten vervroegd uitgedaan om duizenden toeschouwers een matige pot te besparen. Waarom blijft iedereen week in, week uit toch zo nieuwsgierig naar de vaak zo voorspelbare Eredivisie? Men zou massaal af moeten stemmen op de Tweede Divisie: daar gebeurt nog eens wat!

Tijdens de wedstrijd Rijnsburgse Boys – AFC moest de wedstrijd stilgelegd worden omdat een fanatieke vrouwelijk fan poedelnaakt met een spandoek over het veld rende. De spelers en toeschouwers genoten van het showtje, lieten de dame haar gang gaan, en gingen vervolgens met een glimlach weer verder met de wedstrijd. Naderhand werd er niet alleen in de kantine, maar ook in de Nederlandse pers uitgebreid nagepraat over de naakte dame…

Een speler van Rijnsburgse Boys gaf later toe dat hij zich moest inhouden om de streaker niet ’n tik op de billen te geven – hij was bang dat ‘het vrouwtje thuis’ de samenvatting zou kijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.