Tweede Divisie had ‘last’ van vrouwelijke streaker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Streaker Tweede divisie

Bij de semi-profs gebeurt vaak meer dan in een gemiddeld weekendje Eredivisie!

PSV won met matig spel, Ajax pakte de zoveelste slaapverwekkend simpele punten, en bij Feyenoord werden de stadionlichten vervroegd uitgedaan om duizenden toeschouwers een matige pot te besparen. Waarom blijft iedereen week in, week uit toch zo nieuwsgierig naar de vaak zo voorspelbare Eredivisie? Men zou massaal af moeten stemmen op de Tweede Divisie: daar gebeurt nog eens wat!

Tijdens de wedstrijd Rijnsburgse Boys – AFC moest de wedstrijd stilgelegd worden omdat een fanatieke vrouwelijk fan poedelnaakt met een spandoek over het veld rende. De spelers en toeschouwers genoten van het showtje, lieten de dame haar gang gaan, en gingen vervolgens met een glimlach weer verder met de wedstrijd. Naderhand werd er niet alleen in de kantine, maar ook in de Nederlandse pers uitgebreid nagepraat over de naakte dame…

Een speler van Rijnsburgse Boys gaf later toe dat hij zich moest inhouden om de streaker niet ’n tik op de billen te geven – hij was bang dat ‘het vrouwtje thuis’ de samenvatting zou kijken!

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten