Tweede Divisie had ‘last’ van vrouwelijke streaker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Streaker Tweede divisie

Bij de semi-profs gebeurt vaak meer dan in een gemiddeld weekendje Eredivisie!

PSV won met matig spel, Ajax pakte de zoveelste slaapverwekkend simpele punten, en bij Feyenoord werden de stadionlichten vervroegd uitgedaan om duizenden toeschouwers een matige pot te besparen. Waarom blijft iedereen week in, week uit toch zo nieuwsgierig naar de vaak zo voorspelbare Eredivisie? Men zou massaal af moeten stemmen op de Tweede Divisie: daar gebeurt nog eens wat!

Tijdens de wedstrijd Rijnsburgse Boys – AFC moest de wedstrijd stilgelegd worden omdat een fanatieke vrouwelijk fan poedelnaakt met een spandoek over het veld rende. De spelers en toeschouwers genoten van het showtje, lieten de dame haar gang gaan, en gingen vervolgens met een glimlach weer verder met de wedstrijd. Naderhand werd er niet alleen in de kantine, maar ook in de Nederlandse pers uitgebreid nagepraat over de naakte dame…

Een speler van Rijnsburgse Boys gaf later toe dat hij zich moest inhouden om de streaker niet ’n tik op de billen te geven – hij was bang dat ‘het vrouwtje thuis’ de samenvatting zou kijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.