Trotse Puck Moonen laat meer zien dan de bedoeling is op foto in spiegel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Puck Moonen komt vaak wel weg met een verleidelijke foto, maar laat nu toch meer zien dan eigenlijk de bedoeling is. 

Puck Moonen toont net iets te veel op foto

De aantrekkelijke wielrenster weet met haar foto’s altijd haar volgers uitermate tevreden te stellen. Die komen dan ook keer op keer terug om nieuwe kiekjes van de verleidelijke brunette te mogen zien. Puck heeft daar geen enkel probleem mee. Ze vindt het juist wel leuk dat mensen haar foto’s zo fijn vinden. En dus gaat ze voor steeds meer uitdagende plaatjes. Dat zie je wel op de foto die Puck maakte met behulp van haar spiegel. Daar ziet de knappe brunette er natuurlijk geweldig uit, maar ze laat wel heel erg veel zien. Was dit wel helemaal de bedoeling?

Lees ook: Foto: Puck Moonen traint zich helemaal suf in zo min mogelijk kleding

Puck probeert haar stoere buikspieren te showen

Natuurlijk gaat het Puck vooral om het showen van haar abs. Die waren even weg, maar door al dat trainen wat Puck dag in, dag uit doet, zijn ze langzaam weer terug aan het komen. Puck is daar natuurlijk ontzettend trots op en kan niet wachten om het te delen met de buitenwereld. Vandaar ook de foto. En eerlijk is eerlijk, de buik van Puck ziet er echt fantastisch uit. Haar abs komen goed uit en ze ziet er stoerder uit dan ooit. Maar er valt ook iets anders op. Namelijk dat Puck haar onderkleding ook heel goed te zien is op de foto en dat was waarschijnlijk niet helemaal de bedoeling. Toch vinden mensen de foto daarom er niet minder goed uitzien. Misschien wordt de foto om deze reden wel zo leuk gevonden door de fans van de wielrenster. Natuurlijk ziet Puck er altijd goed uit, maar als ze net als nu even wat meer van haar laat zien, dan is er altijd net iets meer om van te genieten.
Al dat trainen werpt zijn vruchten af voor Puck

Puck Moonen heeft een vrij strak schema als het om trainen gaat. Er gaat bijna geen dag voorbij zonder dat Puck op de fiets is gesprongen. En de aantrekkelijke brunette vindt dat ook helemaal niet erg. Fietsen is haar lust en haar leven, dus het voelt ook nauwelijks als trainen als ze er mee bezig is. En van al dat trainen krijg je natuurlijk uiteindelijk een geweldig . Dat merk je nu ook bij Puck. Die heeft inmiddels zoveel uren op haar naam staan, dat ze er simpelweg fantastisch uit ziet. De foto’s die de knappe wielrenster op haar Instagram plaatst bewijzen dat alleen nog maar meer. Puck is een dame die gaat voor het hoogste resultaat. Niet alleen met het fietsen, maar ook wat haar betreft. De knappe brunette weet dus zonder al te veel moeite haar trainingsschema’s te overwinnen. Daarbij blijft ze continu denken aan het einddoel wat ze aan zichzelf gesteld heeft. Maar weinig mensen hebben het niveau van doorzettingsvermogen dat Puck Moonen bezit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.