Trijntje Oosterhuis verpest uitzending HLF8 met gekke bekken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Trijntje Oosterhuis was weer te gast bij HLF8, het programma van Johnny de Mol. Maar de zangeres wist dat toch iets te verpesten.

Zangeres Trijntje Oosterhuis ziet er tegenwoordig beter uit dan ooit. En daarom wil de zangeres graag zoveel mogelijk optredens en programma’s meepakken. Zo kan de hele wereld meegenieten van het feit dat Trijntje er weer geweldig uit ziet. Het is dan een beetje jammer dat ze zelf die boodschap teniet doet door zoveel mogelijk gekke bekken te trekken. In eerste instantie had niemand het door, maar roddelkoningin Yvonne Coldeweijer viel het meteen op en plaatste video’s van de gekke bekken van Trijntje op het internet.

Lees ook: Dit is waarom S10 de meest opvallende Nederlandse Songfestival inzending ooit is

Trijntje trekt de raarste blikken op grappige video

Zoals je kan zien op de video van Yvonne trekt Trijntje de meest vreemde blikken als ze denk dat de camera niet op haar gericht is. Maar de scherpe ogen van Yvonne valt dat natuurlijk meteen op. Die spotten van mijlenver dat Trijntje zich een beetje gek gedraagt. En Yvonne moet dat natuurlijk meteen delen met de rest van de wereld. Die moeten ook van dit mooie moment mee kunnen genieten.

Trijntje was nog niet klaar met gekke blikken geven

Trijntje gaf ook niet één gekke blik, maar wist dit enkele minuten vol te houden. Was het programma dan zo saai dat Trijntje zichzelf maar ging vermaken? Of krijgt ze misschien een beroerte op de bank en herkent niemand het tijdig genoeg om er iets aan te doen? Wat er ook aan de hand is, Trijntje blijft maar van die gekke blikken trekken. Daarmee haalt ze de aandacht natuurlijk volkomen weg bij Johnny en zijn gasten. Ze verpest daarmee wel een klein beetje de show, maar gelukkig niet genoeg om de opnames stil te leggen.

Trijntje kan er waarschijnlijk wel om lachen

Yvonne Coldeweijer staat er natuurlijk om bekend om een beetje tegen het zere been van BN’ers te trappen. Het is dus te hopen dat Trijntje zich niet gekwetst voelt door deze streek van de roddelende blondine. Maar waarschijnlijk is dat niet het geval. Trijntje kan wel een stootje en wat kritiek hebben. Als ze daar niet tegen kon, dan had ze lang geleden toch iets anders moeten kiezen. Maar als zangeres krijg je dagelijks kritiek naar je hoofd, dus dan is dit niks om he zorgen over te maken.

Trijntje lijkt de vaste gast van Johnny de Mol te worden

Het is niet de eerste keer dat Trijntje wordt gevraagd voor het programma van Johnny de Mol. Ze begint langzaam een van de vaste gasten te worden. Johnny en Trijntje lijken het geweldig met elkaar te kunnen vinden en dat levert natuurlijk hele mooie televisie op. Je kan er dus rekening mee houden dat je Trijntje nog veel vaker terug gaat zien aan tafel bij HLF8. Hopelijk heeft ze tegen die tijd geleerd, niet zulke gekke bekken te trekken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Video: Sophie Bouquet trekt jasje van lichaam voor pikante fotoshoot

Sophie Bouquet is misschien wel een van de knapste actrices van Nederland, maar met deze fotoshoot heeft ze zelfs zichzelf overtroffen!