Trijntje heeft intiem slaapfeestje met Chantal Janzen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Chantals pyjamaparty Trijntje slaapt naakt

Zangeres doet allerlei zéér interessante onthullingen. Wist je dat de bezemkast haar ‘fijnste plekje’ is?

Het televisieseizoen is nu echt helemaal los. Wie alles wil zien, kan beter z’n baan opzeggen. Niet te doen! Alleen op RTL is er eigenlijk al véél te veel om te kijken, dus nemen we het je absoluut niet kwalijk als je Chantals Pyjamaparty vanavond gemist hebt. Maar als je hoort welke spannende onthullingen niet alleen de kandidaten, maar ook Chantal Janzen zelf doen tijdens hun slaapfeestje, is het misschien de moeite waard om volgende week eens live in te schakelen!

Trijntje onthult ‘fijnste plekje’

Deze aflevering was het de beurt aan Trijntje Oosterhuis om Chantal te ontvangen voor een intiem slaapfeestje. We vermoeden dat de twee elkaar goed kennen, aangezien het gesprek steeds erg snel de ‘stoute’ kant op gaat. Terwijl Chantal opmerkt dat ze liever niet met andermans poes slaapt (wijzend op het huisdier) vertelt Trijntje over haar huis, en vertelt ze ook meteen wat haar ‘fijnste plekje’ is: de bezemkast! Ze claimt dat het komt door de goede akoestiek van het nauwe, donkere kamertje. Maar wat zou de zangeres daar nog meer uitspoken?

Naakt slapen

De avond valt, de tandjes zijn gepoetst, en de pyjama’s komen tevoorschijn! Chantal tovert die van haar tevoorschijn, maar merkt op dat Trijntje dat niet doet. Dan komt de aap uit de mouw: “Heb jij een pyjama?” vraagt ze. “Nee”, zegt Trijntje. “Hoe slaap jij dan?” -“Poedelnaakt!” Zo! Weten we dat ook weer. En Chantal had nog wel zo’n leuk cadeautje meegenomen…

Trijntje Oosterhuis Chantal Janzen pyjamaparty
Trijntje heeft de pijl het liefst van voren. Voor Chantal maakt het niet uit: “Touch me anywhere. Als ik maar weer een keer getoucht word.”

Touch Me There

Ook al slaapt Trijntje zonder kleren, Chantal heeft die pyjama niet voor niks meegenomen. Op het zuurstokroze ding staat met grote letters TOUCH ME HERE, met een pijl naar beneden, richting billen. Trijntje vraagt of ze hem ook achterstevoren mag dragen. Die wil duidelijk op een andere plek aangeraakt worden! Chantal, eigenlijk altijd in een melige bui, roept “maakt me niet uit, als ze me maar ergens touchen”. Sinds ze een baby in huis heeft komt ze duidelijk iets te kort! Touch me anywhere! Nou Chantal, als je nog adresjes zoekt voor komend seizoen…

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Video: Sophie Bouquet trekt jasje van lichaam voor pikante fotoshoot

Sophie Bouquet is misschien wel een van de knapste actrices van Nederland, maar met deze fotoshoot heeft ze zelfs zichzelf overtroffen!

Gerelateerde berichten