TIPS: Hoe voorkom je bevroren autodeuren in de winter?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is koud, je moet naar werk en ja hoor, de deuren van je auto zitten vastgevroren. Hoe krijg je een vastgevroren autodeur open en hoe voorkom je dat het de volgende dag weer gebeurt? 

1. Klem een dektentje tussen de autodeuren

Oké, dit klinkt misschien een beetje raar, maar het werkt fantastisch. Door een dekentje over je voorruit te leggen en vast te klemmen tussen beide voordeuren, voorkom je namelijk niet alleen dat je deuren vastvriezen, je hoeft namelijk ook niet te krabben ’s ochtends!

2. Spray je rubbers in met siliconenspray

Dit is vooral een tip om in het vervolg te voorkomen dat je autodeuren en autoramen vastvriezen. Door de rubbers rondom je deur en van je ramen in te sprayen met siliconenspray, worden ze namelijk een stuk soepeler en vriest de boel minder snel vast!

 

3. Was je auto niet in de avond

Ben je van plan om je auto te wassen met koud weer? Doe dit dan aan het begin van de dag! Zo voorkom je dat het vocht in je rubbers ’s nachts bevriest, waardoor jouw ochtend niet al te denderend begint.

4. De hardhandige aanpak

Is je autodeur ondanks alles tóch nog vastgevroren? Dan wil de hardhandige aanpak misschien nog wel werken. Maar, let wel op dat je de boel heel houdt!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...