TIPS: Hoe voorkom je bevroren autodeuren in de winter?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is koud, je moet naar werk en ja hoor, de deuren van je auto zitten vastgevroren. Hoe krijg je een vastgevroren autodeur open en hoe voorkom je dat het de volgende dag weer gebeurt? 

1. Klem een dektentje tussen de autodeuren

Oké, dit klinkt misschien een beetje raar, maar het werkt fantastisch. Door een dekentje over je voorruit te leggen en vast te klemmen tussen beide voordeuren, voorkom je namelijk niet alleen dat je deuren vastvriezen, je hoeft namelijk ook niet te krabben ’s ochtends!

2. Spray je rubbers in met siliconenspray

Dit is vooral een tip om in het vervolg te voorkomen dat je autodeuren en autoramen vastvriezen. Door de rubbers rondom je deur en van je ramen in te sprayen met siliconenspray, worden ze namelijk een stuk soepeler en vriest de boel minder snel vast!

 

3. Was je auto niet in de avond

Ben je van plan om je auto te wassen met koud weer? Doe dit dan aan het begin van de dag! Zo voorkom je dat het vocht in je rubbers ’s nachts bevriest, waardoor jouw ochtend niet al te denderend begint.

4. De hardhandige aanpak

Is je autodeur ondanks alles tóch nog vastgevroren? Dan wil de hardhandige aanpak misschien nog wel werken. Maar, let wel op dat je de boel heel houdt!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!