TIPS: Hoe voorkom je bevroren autodeuren in de winter?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is koud, je moet naar werk en ja hoor, de deuren van je auto zitten vastgevroren. Hoe krijg je een vastgevroren autodeur open en hoe voorkom je dat het de volgende dag weer gebeurt? 

1. Klem een dektentje tussen de autodeuren

Oké, dit klinkt misschien een beetje raar, maar het werkt fantastisch. Door een dekentje over je voorruit te leggen en vast te klemmen tussen beide voordeuren, voorkom je namelijk niet alleen dat je deuren vastvriezen, je hoeft namelijk ook niet te krabben ’s ochtends!

2. Spray je rubbers in met siliconenspray

Dit is vooral een tip om in het vervolg te voorkomen dat je autodeuren en autoramen vastvriezen. Door de rubbers rondom je deur en van je ramen in te sprayen met siliconenspray, worden ze namelijk een stuk soepeler en vriest de boel minder snel vast!

 

3. Was je auto niet in de avond

Ben je van plan om je auto te wassen met koud weer? Doe dit dan aan het begin van de dag! Zo voorkom je dat het vocht in je rubbers ’s nachts bevriest, waardoor jouw ochtend niet al te denderend begint.

4. De hardhandige aanpak

Is je autodeur ondanks alles tóch nog vastgevroren? Dan wil de hardhandige aanpak misschien nog wel werken. Maar, let wel op dat je de boel heel houdt!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Helene Hendriks wordt volledig verkeerd begrepen na optreden VI Vandaag

Hélène Hendriks heeft gereageerd op de uitspraken die ze...

De 4 meest opmerkelijke feitjes en foto’s van GTST-actrice Noa Zwan

Noa Zwan is een van de meest getalenteerde jongeren die mee doet aan Goede Tijden, Slechte Tijden. Deze feitjes en foto's vallen het meest op.

Elise Schaap laat flinke heuvels zien op koude foto

Elise Schaap is een van de meest gewilde actrices van Nederland. Je ziet haar overal. Waar ze nu ook te zien is? Tussen hele koude bergen in.