TIPS: Hoe voorkom je bevroren autodeuren in de winter?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is koud, je moet naar werk en ja hoor, de deuren van je auto zitten vastgevroren. Hoe krijg je een vastgevroren autodeur open en hoe voorkom je dat het de volgende dag weer gebeurt? 

1. Klem een dektentje tussen de autodeuren

Oké, dit klinkt misschien een beetje raar, maar het werkt fantastisch. Door een dekentje over je voorruit te leggen en vast te klemmen tussen beide voordeuren, voorkom je namelijk niet alleen dat je deuren vastvriezen, je hoeft namelijk ook niet te krabben ’s ochtends!

2. Spray je rubbers in met siliconenspray

Dit is vooral een tip om in het vervolg te voorkomen dat je autodeuren en autoramen vastvriezen. Door de rubbers rondom je deur en van je ramen in te sprayen met siliconenspray, worden ze namelijk een stuk soepeler en vriest de boel minder snel vast!

 

3. Was je auto niet in de avond

Ben je van plan om je auto te wassen met koud weer? Doe dit dan aan het begin van de dag! Zo voorkom je dat het vocht in je rubbers ’s nachts bevriest, waardoor jouw ochtend niet al te denderend begint.

4. De hardhandige aanpak

Is je autodeur ondanks alles tóch nog vastgevroren? Dan wil de hardhandige aanpak misschien nog wel werken. Maar, let wel op dat je de boel heel houdt!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!