TIP: eindelijk sneller typen dankzij deze iPhone lifehack!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heerlijk, zo’n iPhone! Toch hebben de makers van je favoriete smartphone hier en daar onbegrijpelijke keuzes gemaakt. Vooral slordige spellers en haastig typende iPhone-gebruikers hebben veel last van dit probleem. Gelukkig is er een fix die je veel gescheld en stress gaat besparen!

Iedereen maakt wel eens een typfoutje. Vooral iPhone-gebruikers met grote vingers zullen hier en daar een toets missen. Helaas kom je vaak nadat je een woord getypt hebt pas achter het feit dat je een fout gemaakt hebt. Wat je dan doet: op het foute woord drukken, en een letter aanpassen. Bij veel iPhones kan je echter niet middenin het woord klikken, en moet je het hele woord dus opnieuw typen! Verschrikkelijk irritant! Lees verder om dit probleem voor eens en voor altijd op te lossen…

Lees ook: Dit wist je niet over je eigen iPhone!

Tekst en letters selecteren op iPhone

Omdat het natuurlijk onzin is om elk verkeerd gespeld woord helemaal opnieuw te typen, zijn we op zoek gegaan naar een manier om toch met je cursor midden in getypte woorden terecht te kunnen komen.

Oplossing: de spatiebalk! Als je deze knop inhoudt, kan je door dezelfde vinger (nog steeds drukkend op de spatiebalk) van links naar rechts te bewegen de cursor precies neerzetten waar je wilt! Op die manier geniet je voortaan zonder stress van je WhatsApp-sessies!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn. 

Bram Krikke bevoelt andere man tijdens beschamende vertoning EK Voetbal (foto!)

Bram Krikke heeft genoeg van de beschamende vertoning op het EK Voetbal, dus gaat aan een andere man lopen voelen. Dit wil je niet missen!