TIP: eindelijk sneller typen dankzij deze iPhone lifehack!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heerlijk, zo’n iPhone! Toch hebben de makers van je favoriete smartphone hier en daar onbegrijpelijke keuzes gemaakt. Vooral slordige spellers en haastig typende iPhone-gebruikers hebben veel last van dit probleem. Gelukkig is er een fix die je veel gescheld en stress gaat besparen!

Iedereen maakt wel eens een typfoutje. Vooral iPhone-gebruikers met grote vingers zullen hier en daar een toets missen. Helaas kom je vaak nadat je een woord getypt hebt pas achter het feit dat je een fout gemaakt hebt. Wat je dan doet: op het foute woord drukken, en een letter aanpassen. Bij veel iPhones kan je echter niet middenin het woord klikken, en moet je het hele woord dus opnieuw typen! Verschrikkelijk irritant! Lees verder om dit probleem voor eens en voor altijd op te lossen…

Lees ook: Dit wist je niet over je eigen iPhone!

Tekst en letters selecteren op iPhone

Omdat het natuurlijk onzin is om elk verkeerd gespeld woord helemaal opnieuw te typen, zijn we op zoek gegaan naar een manier om toch met je cursor midden in getypte woorden terecht te kunnen komen.

Oplossing: de spatiebalk! Als je deze knop inhoudt, kan je door dezelfde vinger (nog steeds drukkend op de spatiebalk) van links naar rechts te bewegen de cursor precies neerzetten waar je wilt! Op die manier geniet je voortaan zonder stress van je WhatsApp-sessies!

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties. 

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!