TIP: eindelijk sneller typen dankzij deze iPhone lifehack!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heerlijk, zo’n iPhone! Toch hebben de makers van je favoriete smartphone hier en daar onbegrijpelijke keuzes gemaakt. Vooral slordige spellers en haastig typende iPhone-gebruikers hebben veel last van dit probleem. Gelukkig is er een fix die je veel gescheld en stress gaat besparen!

Iedereen maakt wel eens een typfoutje. Vooral iPhone-gebruikers met grote vingers zullen hier en daar een toets missen. Helaas kom je vaak nadat je een woord getypt hebt pas achter het feit dat je een fout gemaakt hebt. Wat je dan doet: op het foute woord drukken, en een letter aanpassen. Bij veel iPhones kan je echter niet middenin het woord klikken, en moet je het hele woord dus opnieuw typen! Verschrikkelijk irritant! Lees verder om dit probleem voor eens en voor altijd op te lossen…

Lees ook: Dit wist je niet over je eigen iPhone!

Tekst en letters selecteren op iPhone

Omdat het natuurlijk onzin is om elk verkeerd gespeld woord helemaal opnieuw te typen, zijn we op zoek gegaan naar een manier om toch met je cursor midden in getypte woorden terecht te kunnen komen.

Oplossing: de spatiebalk! Als je deze knop inhoudt, kan je door dezelfde vinger (nog steeds drukkend op de spatiebalk) van links naar rechts te bewegen de cursor precies neerzetten waar je wilt! Op die manier geniet je voortaan zonder stress van je WhatsApp-sessies!

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau deelt schitterende foto in doorschijnende jurk

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's online staan. Maar haar nieuwste foto spant de kroon. 

Video: Anna Nooshin leidt volgers af met weinig verhullend topje

Anna Nooshin heeft weinig nodig om haar volgers af te kunnen leiden. Dat blijkt wel uit deze video op haar Instagram.

Foto: Dankzij deze beeldschone vrouw scoort Luuk de Jong ook thuis de winnende

Luuk de Jong is terug bij PSV en daar zijn de Eindhovenaren maar wat blij mee. Maar niet alleen in het stadion is Luuk geliefd, want thuis heeft hij ook een schoonheid wachten!

Gerelateerde berichten