TIP: eindelijk sneller typen dankzij deze iPhone lifehack!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heerlijk, zo’n iPhone! Toch hebben de makers van je favoriete smartphone hier en daar onbegrijpelijke keuzes gemaakt. Vooral slordige spellers en haastig typende iPhone-gebruikers hebben veel last van dit probleem. Gelukkig is er een fix die je veel gescheld en stress gaat besparen!

Iedereen maakt wel eens een typfoutje. Vooral iPhone-gebruikers met grote vingers zullen hier en daar een toets missen. Helaas kom je vaak nadat je een woord getypt hebt pas achter het feit dat je een fout gemaakt hebt. Wat je dan doet: op het foute woord drukken, en een letter aanpassen. Bij veel iPhones kan je echter niet middenin het woord klikken, en moet je het hele woord dus opnieuw typen! Verschrikkelijk irritant! Lees verder om dit probleem voor eens en voor altijd op te lossen…

Lees ook: Dit wist je niet over je eigen iPhone!

Tekst en letters selecteren op iPhone

Omdat het natuurlijk onzin is om elk verkeerd gespeld woord helemaal opnieuw te typen, zijn we op zoek gegaan naar een manier om toch met je cursor midden in getypte woorden terecht te kunnen komen.

Oplossing: de spatiebalk! Als je deze knop inhoudt, kan je door dezelfde vinger (nog steeds drukkend op de spatiebalk) van links naar rechts te bewegen de cursor precies neerzetten waar je wilt! Op die manier geniet je voortaan zonder stress van je WhatsApp-sessies!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?