Tina Nijkamp weet nu al precies wie Vandaag Inside-opvolger wordt (video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Spotify

Tina Nijkamp, dé televisie-goeroe, denkt een primeur te hebben. Ze weet namelijk precies wie Vandaag Inside zal gaan opvolgen.

In Tina’s podcast, ‘Tina’s TV Update’, die op Spotify te beluisteren is, bespreekt ze bondig alle nieuwtjes in de tv-wereld. Vijf dagen in de week, van maandag tot en met vrijdag, verschijnt er een nieuwe aflevering. Van kijkcijfers tot aan ’transfers’ van mediapersonen.

Tina Nijkamp denk het te weten: Dit wordt de opvolger van Vandaag Inside

”Er kan er maar één iemand zijn die de mannen van Vandaag Inside gaat opvolgen, als hun contract over 19 maanden afloopt”. Met deze zin doelt Tina Nijkamp natuurlijk op Hélène Hendriks. Zij is voor SBS6 dé beoogde opvolger van het programma. Johan Derksen is dan natuurlijk al 77. Hélène Hendriks, die al veel kijkers trekt met de Oranjezondag, lijkt dan het meest logisch. Ze is natuurlijk al een vast gezicht en zou van maandag tot en met vrijdag perfect op die stoel kunnen zitten. Bovendien kijken mensen graag naar Hélène Hendriks, maar toch lijkt Tina Nijkamp dit niet met alle zekerheid te kunnen zeggen. Bovendien is het nog de vraag of Hendriks hier zelf op zit te wachten. Zelf luisteren naar dit fragment? Beluister de video hieronder! Of klik op deze link om de podcast op Spotify te beluisteren.

Wesley Sneijder en Theo Janssen verbinden zich aan Ziggo

Ziggo maakte bekend dat onder meer Wesley Sneijder en Theo Janssen werden toegevoegd aan het team van analisten. Best opvallend, want wat zijn dan de consequenties voor Veronica Offside? Sneijder is hier namelijk wekelijks te gast. De kijkcijfers van het programma zijn daarnaast dusdanig laag dat het een ondergang nabij is. De Oranjezondag daarentegen lijkt wel door te gaan, waardoor Hélène Hendriks haar uren lijkt te gaan maken. Kortom, er lijken wat verschuivingen gaande.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.