Tina Nijkamp heeft vreselijk nieuws voor Chantal Janzen: “Afschuwelijk dieptepunt”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Chantal Janzen staat bekend als kijkcijferkanon, maar deze keer heeft ze het écht verknald. De cijfers liegen er niet om…

Kelderende kijkcijfers voor De Piano met Chantal Janzen

Chantal Janzen heeft een dieptepunt bereikt met haar nieuwe programma De Piano. Het gaat enorm slecht en Tina Nijkamp maakt dit dan natuurlijk gewoon bekend op haar Instagrampagina. Ze maakt de day after altijd bekend welke programma’s het goed deden, of juist slecht bekeken worden. Nu heeft ze dus helaas slecht nieuws naar buiten gebracht voor Chantal Janzen. Chantal heeft met haar programma De Piano namelijk een afschuwelijk dieptepunt bereikt, aldus Tina. Chantal had voor het begin van het nieuwe programma al veel twijfels over de kijkcijfers. Tijdens de eerste aflevering was ze al zeer positief verrast. Ze had toen namelijk zo’n 884.000 kijkers. Tina feliciteerde Chantal destijds nog met het hoge aantal. Helaas heeft het programma van Chantal het zeker niet lang volgehouden op dit niveau. Ze had nu namelijk maar 345.000 kijkers. Een afschuwelijk kijkcijferdieptepunt volgens Tina Nijkamp!

Kijkcijfers De Piano

Meningen De Piano verschillen enorm op Twitter

Op X, voormalig Twitter, verschillen de meningen van de kijkers van het programma enorm. Wat opvalt is dat de mensen het of helemaal geweldig vinden, of helemaal niks aan vinden. Zo vinden de mensen die het leuk vinden het programma een prachtig concept. Ze vinden het interessant en vaak hartverscheurend om de verhalen van de deelnemers aan te horen. Anderen vinden dat de deelnemers maar weinig piano spelen, en dat er te veel nadruk ligt op de verdrietige verhalen die ze te vertellen hebben. Ze vinden het daarom maar een somber en depressief programma.

Meer zien van Chantal Janzen doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van presentatrice Chantal Janzen? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de blondine vooral veel interessante beelden van haar werkzaamheden. Chantal is er ook niet vies van om haar volgers zo nu en dan te verwennen in prachtige en vooral interessante outfits, waardoor ze veel van zichzelf laat zien. Ook geeft ze je af en toe een kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!