Home Nieuws Tina Nijkamp ergert zich kapot aan ronde vorm bij Hélène Hendriks tijdens...

Tina Nijkamp ergert zich kapot aan ronde vorm bij Hélène Hendriks tijdens De Oranjezondag: ‘Zo jammer’

Hoewel de kijkcijfers een beetje aantrekken, is er nog steeds genoeg mis bij De Oranjezondag. Vooral dit aspect van de talkshow moet zo snel mogelijk aangepast worden, aldus Tina Nijkamp…

Onze kijkcijferexpert Tina Nijkamp heeft zich bij de afgelopen uitzending van De Oranjezondag erg zitten ergeren. Ze laat dan ook gelijk weten aan Hélène Hendriks wat er allemaal beter moet. Haar opvallendste stokpaardje is deze keer niet die ‘jungle’ aan plantenbakken, maar een rond voorwerp voor de neus van Hélène Hendriks.

Tina Nijkamp heeft veel kritiek op De Oranjezondag

Het lijkt erop dat Tina Nijkamp nog steeds niet tevreden is over De Oranjezondag. De kijkcijferexpert geeft kritiek op de keuze voor een ronde tafel in plaats van een ovale tafel. Ze vindt het jammer dat de ronde tafel wordt gebruikt omdat dit volgens haar niet goed werkt voor een talkshow. Tina legt uit dat een ronde tafel het moeilijker maakt om te bepalen wie de leiding heeft. Dat geldt zowel voor de kijkers als voor de gasten. Dat zorgt er dan weer voor dat Hélène Hendriks ‘wegvalt’ als programmaleidster.

Tina zegt dan ook dat als Hélène Hendriks zou overstappen naar een ovale tafel, de presentator letterlijk aan het hoofd van de tafel zou zitten, waardoor het duidelijker zou zijn wie de leiding heeft.

Tina Nijkamp ergert zich enorm aan Helene hendriks

Tina Nijkamp stelt Hélène Hendriks gerust

Ondanks haar ergernis over De Oranjezondag, heeft Tina Nijkamp laten weten hoe het zit met de kijkcijfers van de talkshow van Hélène Hendriks. Ze geeft aan dat Helene zich waarschijnlijk opgelucht kan voelen omdat de daling in kijkcijfers behoorlijk meevalt. De Oranjezondag heeft namelijk 851.000 kijkers gescoord, wat volgens Tina een prima aantal is en waardoor Helene zich minder zorgen hoeft te maken over de toekomst van de talkshow.

Tina blijft echter hopen dat Hélène de tafel van rond naar ovaal zal veranderen, omdat ze denkt dat dit zeker zou helpen en de kijkcijfers stukken hoger zouden kunnen zijn met slechts die ene aanpassing.

Mobiele versie afsluiten