Tijd voor een Lindsay Lohan-comeback!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Lindsay Lohan comeback

De roodharige, rondborstige actrice heeft een platendeal te pakken!

Hoge pieken, diepe dalen – Lindsay Lohan heeft ze allemaal meegemaakt tijdens haar carrière. Dat de actrice tegenwoordig veel minder in trek is bij film- en tv-producenten wil natuurlijk niet zeggen dat ze uitgerangeerd is. Integendeel!

De roodharige, rondborstige Lindsay heeft nog altijd de looks van een superster, en zingen kan ze blijkbaar ook nog steeds! Mensen met een goed geheugen herinneren zich misschien nog een handjevol hit(je)s van toen Lindsay piepjong was. Deze week werd bekend dat ze een nieuwe platendeal te pakken heeft, en dus weer aan haar muziekcarrière gaat werken. Als we iemand een comeback gunnen, is het Lindsay!

Laatste nieuws

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Foto: Amy Vol laat fans watertanden met spannend pakje

Amy Vol verrast haar hongerige volgers met een spannend kiekje. De zangeres trekt een gewaagde outfit aan, en toont deze trots in de spiegel...

Gerelateerde berichten