#ThrowbackThursday Anita Witzier

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onder het mom van ‘kennen jullie deze nog’, ‘wat is er terecht gekomen van’ en ‘waar hangt zij tegenwoordig uit dan’ kijken we elke donderdag terug op een babe waar we altijd nog een beetje heimwee naar hebben. Deze week richten wij onze pijlen op Wie is de Mol?-kandidaat Anita Witzier.

Wie is de Mol? 2020

Het zal je gisteren vast niet zijn ontgaan: Anita Witzier doet mee aan Wie is de mol? 2020. Gisteren ontdekten we namelijk de uitgelekte beelden van het aankomende WIDM-seizoen, dat zich dit jaar in China afspeelt. Deze beelden bevestigen dat de 58-jarige blondine meedoet aan het populaire NPO-programma.

Anita’s carrière

Anita begon haar carrière bij Veronica. In tegenstelling tot haar vader, die begrafenisondernemer was, wilde Anita in de televisiewereld werken. Dat dit een goede keuze bleek te zijn, moge wel duidelijk zijn. Anita werd zes keer genomineerd voor de Zilveren Televizie-ster. Ze won de prijs in 2007.

Na haar succes bij Veronica maakte Anita de overstap naar de KRO. Hier presenteerde ze programma’s als Tien voor Taal, De Dromendokter en De Reünie.

Anita Witzier jong

Niet iedereen houdt van Anita’s kookkunsten

Dat deze vrouw van alle markten thuis is, laat ze ons maar al te graag weten. In april lanceerde deze dame een heus kookboek. Dat niet iedereen fan is van Anita’s kookkunsten werd in april van dit jaar maar al te duidelijk. Anita zat aan tafel bij praatprogramma Pauw om haar nieuwe kookboek te promoten. Het boek met de naam ‘Zonder Fratsen’ zorgde voor heel wat commotie op Twitter. Twitteraars vielen voornamelijk over de ‘eet-opvattingen’ van de blondine. Zo ook Harry. Tja, wie Harry zijn koolhydraten ontneemt, krijgt Harry op zijn (of in Anita’s geval haar) dak.


‘Anita is net als een goede wijn’

De inmiddels 58-jarige Anita is net als een goede Italiaanse Barolo. Hoe langer je dit paradepaardje van de Italiaanse wijnen laat rijpen, des te beter hij wordt. Er kan dan ook wel gezegd worden dat Anita er door de jaren heen, zeker niet slechter op is geworden. Helaas is Anita geen enorm actieve Influencer en zijn kiekjes van Anita bijna een ‘collectors item’ te noemen. Maar er is licht aan de horizon! Tijdens het aankomende seizoen van Wie is de Mol? kunnen we naar hartenlust van ‘bewegende beelden‘ van deze dame gaan genieten!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...