The Voice of Holland’s blonde brigade

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lastige keuzes zijn gemaakt. In de laatste battle van The Voice of Holland hebben de overgebleven kandidaten gestreden voor een plekje in de Knock-Outs. En dat gaat soms over lijken. Want ook al zit je al vanaf de eerste battle op de stoel, dat betekent nog niet dat je safe bent.

De afgelopen weken hebben mensen kunnen genieten van het blonde bank-duo Renee Schnater en Jorieke Sterken. Van samen chips uitdelen, tot schaterlachen en in tranen geroerd optredens bekijken, de twee konden het goed met elkaar vinden. En naarmate de weken verder gingen, leek het er op dat de dames elkaar weer in de Knock-Outs zouden treffen. Helaas is The Voice soms een hard programma. Beide dames moesten op de valreep het muzikale veld ruimen voor andere kandidaten.

Lees ook: Is dit dan de winnaar van The Voice of Holland?

Blonde Brigade

In de eerste moeilijke battle, afkomstig uit team Jan, wordt gelijk duidelijk dat de nieuwe hartsvriendinnen afscheid van elkaar zullen moeten nemen. Jan besluit om beide kandidaten te behouden, wat betekent dat Renee haar stoel op moet geven aan Dionne. Daarmee is er een einde gekomen aan de dansende blonde brigade. Jorieke voelt na het vertrek van haar blonde lotgenoot de bui al hangen. Ze zit er al sinds de eerste battle. Het zal toch niet..?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Renee (@reneerosemusic)

 Gelukkig is dit niet helemaal de eindstreep voor Renee. De zangeres, die nog slechts negentien lentes jong is, heeft met The Voice een prachtig startschot voor haar muzikale carriere afgegeven. Daarbij is het creatieve blonde koppie van Renee slecht in stilzitten, dus zal ze stiekem blij zijn van de stoel af te mogen. Renee is altijd bezig. Aan vervelen komt ze geen moment toe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Renee (@reneerosemusic)

 “Sinds The voice of Holland is mijn kunst account ontploft! Elke dag ben ik aan het tekenen.” Geeft ze trots aan. En zonder de druk van al die optredens heeft Renee dus veel meer tijd om aan haar eigen muziek en kunst te kunnen zitten. Hoog tijd dus voor een beetje zelfontwikkeling. En wie weet, misschien is ze over een aantal jaar weer te zien bij een of andere talentenjacht. Na The Voice Kids, Idols en nu dit heeft ze de smaak wellicht goed te pakken. Dus dit is zeker niet een definitief afscheid.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Renee Schnater (@paintingsbyrenee)

Anouk houdt het spannend

Anouk weet het wel spannend te houden in haar battle. Het lot van de tweede helft van de blonde brigade staat op het spel. Jorieke zit al sinds de allereerste battle op haar stoel en voor haar is de Knock Out dus meer dan in zicht. Maar Anouk geeft een avond vol verassingen. Sommige leuk en sommige minder leuk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jorieke (@joriekesterkenmusic)

Uit team Anouk nemen Bram en Job het tegen elkaar op in een emotionele ballad. En hoewel ze allebei geweldig kunnen zingen, moet er toch een keuze gemaakt worden. En de winnaar is Jo…..Bram! De verwarring was bij iedereen groot. Anouk prijst Job enorm de hemel in en geeft Bram een aantal pointers om vervolgens tegen ieders verwachting in, inclusief de verwachting van Jobs familie die al stond te springen en juichen van geluk, te kiezen voor Bram. “Hoe dan?” klinkt het in de zaal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jorieke (@joriekesterkenmusic)

 Maar daar hielden de verassingen niet bij op. Waylon besluit om nog even geniepig Job te stelen voor zijn eigen team en zorgt er daarmee eigenhandig voor dat Jorieke, slechts seconden voordat ze veilig is, toch nog richting huis mag vertrekken. Gelukkig is er ook goed nieuws. Jorieke brengt binnenkort haar eigen single uit, dus zingen zal ze voorlopig nog niet achter zich laten. Toch is met deze aflevering van The Voice de blonde brigade definitief ten einde

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax op tv vervangen door deze knappe blondine

Dionne Stax is één van de knapste blonde presentatrices van Nederland. Helaas heeft Dionne sterke concurrentie van andere blondines. Zo is Dionne Stax nu officieel vervangen bij haar oude omroep..

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!