The Voice of Holland’s blonde brigade

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lastige keuzes zijn gemaakt. In de laatste battle van The Voice of Holland hebben de overgebleven kandidaten gestreden voor een plekje in de Knock-Outs. En dat gaat soms over lijken. Want ook al zit je al vanaf de eerste battle op de stoel, dat betekent nog niet dat je safe bent.

De afgelopen weken hebben mensen kunnen genieten van het blonde bank-duo Renee Schnater en Jorieke Sterken. Van samen chips uitdelen, tot schaterlachen en in tranen geroerd optredens bekijken, de twee konden het goed met elkaar vinden. En naarmate de weken verder gingen, leek het er op dat de dames elkaar weer in de Knock-Outs zouden treffen. Helaas is The Voice soms een hard programma. Beide dames moesten op de valreep het muzikale veld ruimen voor andere kandidaten.

Lees ook: Is dit dan de winnaar van The Voice of Holland?

Blonde Brigade

In de eerste moeilijke battle, afkomstig uit team Jan, wordt gelijk duidelijk dat de nieuwe hartsvriendinnen afscheid van elkaar zullen moeten nemen. Jan besluit om beide kandidaten te behouden, wat betekent dat Renee haar stoel op moet geven aan Dionne. Daarmee is er een einde gekomen aan de dansende blonde brigade. Jorieke voelt na het vertrek van haar blonde lotgenoot de bui al hangen. Ze zit er al sinds de eerste battle. Het zal toch niet..?
 Gelukkig is dit niet helemaal de eindstreep voor Renee. De zangeres, die nog slechts negentien lentes jong is, heeft met The Voice een prachtig startschot voor haar muzikale carriere afgegeven. Daarbij is het creatieve blonde koppie van Renee slecht in stilzitten, dus zal ze stiekem blij zijn van de stoel af te mogen. Renee is altijd bezig. Aan vervelen komt ze geen moment toe.
 “Sinds The voice of Holland is mijn kunst account ontploft! Elke dag ben ik aan het tekenen.” Geeft ze trots aan. En zonder de druk van al die optredens heeft Renee dus veel meer tijd om aan haar eigen muziek en kunst te kunnen zitten. Hoog tijd dus voor een beetje zelfontwikkeling. En wie weet, misschien is ze over een aantal jaar weer te zien bij een of andere talentenjacht. Na The Voice Kids, Idols en nu dit heeft ze de smaak wellicht goed te pakken. Dus dit is zeker niet een definitief afscheid.
Anouk houdt het spannend

Anouk weet het wel spannend te houden in haar battle. Het lot van de tweede helft van de blonde brigade staat op het spel. Jorieke zit al sinds de allereerste battle op haar stoel en voor haar is de Knock Out dus meer dan in zicht. Maar Anouk geeft een avond vol verassingen. Sommige leuk en sommige minder leuk.

Uit team Anouk nemen Bram en Job het tegen elkaar op in een emotionele ballad. En hoewel ze allebei geweldig kunnen zingen, moet er toch een keuze gemaakt worden. En de winnaar is Jo…..Bram! De verwarring was bij iedereen groot. Anouk prijst Job enorm de hemel in en geeft Bram een aantal pointers om vervolgens tegen ieders verwachting in, inclusief de verwachting van Jobs familie die al stond te springen en juichen van geluk, te kiezen voor Bram. “Hoe dan?” klinkt het in de zaal.
 Maar daar hielden de verassingen niet bij op. Waylon besluit om nog even geniepig Job te stelen voor zijn eigen team en zorgt er daarmee eigenhandig voor dat Jorieke, slechts seconden voordat ze veilig is, toch nog richting huis mag vertrekken. Gelukkig is er ook goed nieuws. Jorieke brengt binnenkort haar eigen single uit, dus zingen zal ze voorlopig nog niet achter zich laten. Toch is met deze aflevering van The Voice de blonde brigade definitief ten einde

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!