The Voice mag bedrijfspsycholoog gaan regelen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De coaches van The Voice Of Holland proberen hun lijstjes kandidaten haastig vol te krijgen en dat voel je. De spanning is hoog, want zonder genoeg kandidaten kom je als coach straks in de knel. Deze stijgende spanning bereikte gister een flink hoogtepunt. Zowel kandidaten als coaches bezweken onder een flinke zenuwinzinking.

Op de zenuwen

Anouk is de eerste deze aflevering bij wie de stoppen doorslaan. Als Ali B. een slap lulverhaal begint over de muzikale keuzes van Julia, de eerste kandidaat die al stijf stond van de zenuwen, schiet ze vol in de ankers: ‘Welke keuzes? Ze heeft twee minuten staan zingen, we zagen haar nog niet eens! Waar héb je het over!?’

Beetje jammer Anouk, zo blijft Ali natuurlijk nog langer aan het woord. En Ali is in de kern ook gewoon een kwajongen. Dus die vind het heerlijk om te stangen. Hij stelt terecht dat als Anouk wil dat hij stil is ze hem geen vragen moet stellen. Anouk kraamt uiteindelijk haar frustraties eruit.

De kleindochter van Koos Alberts, Tessa, doet ook mee. Voor de bingo spelers thuis, je kaart is bijna vol. Na Voice Kids alumni, professionele zangers en een James Brown incarnatie vorige week hoef je alleen nog een oud X-factor of Idols kandidaat. Het wachten is dus op een Richy Brown. Oh wacht.. Tessa is niet door trouwens. De appel valt te ver van de boom. Ze zong het gelukkig zelf al: “Of is dit te weinig om door te gaan?”

Het venijne van Kleine

Lil’ Kleine heeft van de regie de instructie gekregen om zijn team eens vol te krijgen. Een probleempje natuurlijk, de kandidaten kiezen alleen nooit voor hem, maar ze kiezen telkens voor anderen. Dat voert de druk op kleine flink op.

Het is niet gek dat kandidaten niet voor hem kiezen. Zijn carrière als Jurylid is als volgt te omschrijven: “Lieverd, je hebt mooi gezongen.” “Lieverd, je hebt mooi gezongen.” “Lieverd, je hebt mooi gezongen.” Voor de inhoudelijke feedback moet je dus echt niet bij Kleine zijn.

Kleine moet gekke fratsen uithalen om zijn kandidaten binnen te slepen. Hij belooft kandidaten zijn auto, zijn huis en hij maakt ze een ster. En als dat niet lukt, dan draai je maar voor de kandidaten waar de rest niet voor draait. De vloek van Anouk is bij deze overgedragen aan Kleine. En gelukkig is hij daar zelf heel blij mee.

De knockout ronde

Ayoub sluit de aflevering af. Ayoub kan je kennen als winnaar van The Voice Kids 2014. Ook als de andere kandidaten deze aflevering is de spanning erg aanwezig. Niet dat hij zich nerveus hoeft te voelen, alle coaches draaien zich om. Maar de keuze tussen de coaches voert de druk hoog op. Uiteindelijk kiest hij voor Ali waardoor de andere coaches in de stress schieten. Vooral Waylon heeft het er zwaar mee.

Tijdens zijn optreden zag Anouk al dat de druk Ayoub onwel maakt. En als hij van het podium af is gebeurt het. Backstage zakt de jongen in elkaar. Met tussenkomst van Ali herpakt Ayoub zich gelukkig weer. Hopelijk weet iedereen volgende week de zenuwen iets beter in bedwang te houden. Want voor een zenuwinzinking doe je natuurlijk niet mee aan een talentenjacht.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!