The Voice Battle: Geldsmijters vs Mannen Nobody’s Wife

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De audities zijn nog lang niet afgelopen, maar dé The Voice Battle is ondertussen al aan de gang! Hoe gaat de strijd tussen Anouk en Lil’ Kleine vanavond lopen? Én, wie gaat er winnen?

Het zal zelfs de familie uit Ruinerwold niet zijn ontgaan dat er spanning in de lucht hangt tussen Lil’ Kleine en Anouk. Graag geven we nog even een update over deze ‘pre-battle‘ van The Voice. Gewoon omdat het kan én omdat er naast de spanning, ook een donkerbruin vermoeden in de lucht hangt van wat er zich eventueel af zou kunnen gaan spelen in dit nu al opmerkelijke The Voice-seizoen. Voor we naar de verwachtingen voor deze The Voice Battle tijdens de auditierondes gaan: wat hebben deze BN’ers in te brengen als de strijd los gaat barsten?

Nobody’s Wife

Vanaf het moment dat Anouk haar t-shirtje uittrok op het podium tijdens Pinkpop in 1998, weten we allemaal dat je met deze vrouwe beter niet kunt sollen. Een échte Rock-chick in hart en nieren. Inmiddels heeft ze ook 84 kinderen bij 344 verschillende vaders.

Als een soort Djenghis Kahn probeert ze haar rockgenen door te geven, zodat mensen in de toekomst nog steeds kunnen genieten van pittige en niet op hun mond gevallen Rockchicks.

Deze vrouw is dus niet bang. Weten jullie ook nog dat zij ook tegen een stootje kan? Dat ze een paar jaartjes geleden een boekje opendeed over haar seksleven. Ze wil ‘de pijn’ voelen…. Maak je borst maar nat, Lil’ Kleine! Als je aan deze battle begint, heeft deze dame een heel legioen aan groot geschapen mannen achter zich.

Lil’ Kleine’s Posse

Oké, Oké. Lil’ Kleine is dan misschien niet zo groot geschapen als alle 344 vaders van de kinderen van Anouk, maar deze Amsterdamse enfant terrible is net zoals Anouk niet op zijn mondje gevallen.

Deze kleine Big Spender laat graag zien dat zijn carrière hem geen windeieren heeft gelegd. Onlangs gaf hij de gastartiesten van zijn show allemaal een Rolex. Allemaal! Had er op z’n minst ook eentje naar onze redactie gestuurd, Jorik!

Afijn. Lil’ Kleine’s geheime wapen is zijn doekoe. Hij is zo goed in het smijten met geld dat Anouk moet uitkijken dat haar snee niet nog groter wordt. Daarnaast heeft Lil’ Kleine ook een klein leger aan stoere jongens die heel snel woordjes achter elkaar kunnen praten. O, ja: rappers zoals Ronnie Flex. Voor wie wordt er in deze battle de rode stoel omgedraaid?

The Battle begins

Aan de ene kant hebben we dus het leger van generaal-geldsmijter Lil’ Kleine, dat bestaat uit kleine stoere jongens die net zo goed met geld kunnen smijten als dat men dat vroeger kon met Pokémon kaarten! Tegenover deze formatie staat een leger vol voormalige lovers van powervrouw en de Rock-chick Anouk.

Lil’ Kleine en zijn posse moeten dus uitkijken dat ze tijdens deze veldslag niet geraakt worden door een ‘helicopterende’ ex van Anouk. Voordeel voor Kleine: de kans dat hij een headshot krijgt, is even zo groot als de kans dat de helicopterwiek over zijn hoofd vliegt.

Anouk en haar leger moeten andersom waken voor het wagenpark van ‘de geldsmijters’. Als ze niet goed op hun hoede zijn kan er zomaar een Range Rover, Merceces AMG of een Lamborghini over hun heen rijden. Het kan ook zomaar voorkomen dat Anouk haar nek bezeert vanwege rondvliegende tiara’s of andere gouden kettingen. Om maar te zwijgen over het Medusa-aangezicht van Gucci-schoenen.

Vanavond

Wat de werkelijke conclusie van deze epische strijd gaat worden, moet nog geschreven worden in geschiedenisboeken. Het mag in ieder geval duidelijk zijn dat er met enthousiasme en spanning gekeken wordt naar de volgende aflevering van The Voice of Holland, vanavond om 20:30 uur op RTL. Krijgen we eindelijk een tipje van de sluier te zien van deze verhitte strijd of haalt er wéér iemand een On-Demand 1 aprilgrap uit?

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?