Teun Koopmeiners hoeft met prachtige vriendin Rosa Schmidt niet te balen van mislopen EK Voetbal (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Teun Koopmeiners mist helaas het EK voetbal door een blessure! Maar hij hoeft niet heel erg te balen met zo’n vriendin!

Teun Koopmeiners heeft een enorme tegenslag gekregen. De middenvelder had al een beetje last van een blessure, maar leek uiteindelijk toch mee te kunnen naar het EK in Duitsland. Nederland speelde nog twee oefenwedstrijden tegen Canada en IJsland. Koopmeiners zou tegen IJsland in de basis starten en gaan kijken hoe goed het zou gaan met zijn blessure. Helaas viel hij in de warming-up al uit en kon hij geen minuten maken. Hierna werd ook bekend gemaakt dat hij het EK zal gaan missen. Gelukkig wordt Teun goed opgevangen door zijn mooie vriendin Rosa Schmidt. Dan zal hij zich een stukje minder slecht voelen.

Teun en Rosa foto

Teun Koopmeiners heeft een fantastisch seizoen gedraaid

Voetballer Teun Koopmeiners kan ondanks deze domper terugkijken op een heel goed seizoen. Bij Atalanta Bergamo heeft hij het hele seizoen fantastisch meegedraaid. Met in totaal 51 wedstrijden dit jaar kwam hij tot 15 goals en 7 assists. De middenvelder was één van de belangrijkste spelers van het team dat op de 4e plek is geëindigd in Italië. Ook hebben ze de Europa League gewonnen door in de finale 3-0 te winnen van Bayer Leverkusen. Dit had niemand verwacht, want Leverkusen had al 51 wedstrijden achter elkaar niet verloren, wat een record is in de voetbalgeschiedenis. Atalanta zal aankomend jaar dus in de Champions League voetballen. Of Koopmeiners dat bij deze club zal gaan doen is nog niet zeker, want er zijn zeker wat clubs geïnteresseerd in de Nederlander.

Meer zien van Teun Koopmeiners en Rosa Schmidt

Wil je nou meer zien van Teun Koopmeiners? Neem dan een kijkje op zijn Instagrampagina! Hier plaatst hij leuke kiekjes en updates van zijn leven. Van foto’s met zijn vriendin op vakantie of coole actiefoto’s. Het komt allemaal voorbij!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!