Tess Wester, Puck Moonen & meer sportieve Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bij gebrek aan mogelijkheden tot sporten of sport kijken, brengen we vandaag een bezoekje aan een paar van onze favoriete sportvrouwen. Hoe ‘dealt’ Jutta Leerdam bijvoorbeeld met quarantaine? Een stuk beter dan Tess Wester en Puck Moonen!

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam heeft als schaatsster geluk. Toen de coronaregels ingingen was haar sportseizoen net afgesloten. Genoeg tijd om mooie kiekjes van jezelf te delen dus. Wel zit ze met andere zorgen: haar contract werd niet verlengd. Ze kan deze bizarre off season-periode gebruiken om een nieuwe ploeg te vinden. Die staat in de winter gewoon weer veilig op het ijs, vermoeden we.

Tess Wester

Tess Wester pinkt intussen een traantje weg: haar handbalseizoen is abrupt tot een einde gekomen. Ze had enorm zin in de playoffs, en is dus enorm teleurgesteld. Wat ze nu allemaal uitspookt? Ze trekt elke dag een comfortabel trainingspak aan! Zelf noemt ze het een ‘quarantainepak’.

Tess Wester Hot Topics

Puck Moonen

Ook Puck Moonen heeft het als sportster zwaar. Wielrenners hebben minder geluk dan schaatsers: het fietsseizoen stond juist op het punt te beginnen toen het coronavirus uitbrak. Nu zitten al die topfitte, tot in de puntjes voorbereide profs als Puck met ‘goede benen‘ thuis. Een frustrerende tijd.

Nochtli

Nochtli Peralta Alvarez is op een andere manier professioneel sporter. Zij kan haar ‘ding’ ook gewoon in de woonkamer of op het dakterras doen. Fitnessjunkies met een eigen thuisgym komen niks tekort deze tijd van het jaar!

Nochtli Hot Topics

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!

Gerelateerde berichten