Televizier-Ring 2019: wie pakt hem?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Televier-ring gala 2019

Ja ja, vanavond is het weer zo ver! Vanaf half 10 begint hét evenement waar iedereen, behalve de gehele cast van Expeditie Robinson, al 364 dagen op wacht: het Televizier-ring gala.

De ‘Expeditie Robinson-vloek’

Tja, we nemen aan dat je al een klein vermoeden hebt wat we hiermee bedoelen. Het ‘red jezelf op een onbewoond eiland’-programma is namelijk – hoe verrassend – alwéér genomineerd. En ja, zoals de meesten van jullie wel weten, heeft het programma, na ongeveer 100 keer genomineerd geweest te zijn, nog nooit gewonnen. En dat was de producenten van Expeditie Robinson blijkbaar ook niet ontgaan. Om de ring deze keer wél in de wacht te slepen, verzonnen ze een – volgens hen – ludiek promotiefilmpje. Heb jij het geluk gehad dat dit filmpje jou niet bereikt heeft? Dank het universum dan maar op je blote knieën, aangezien je een boel ongemakkelijkheid bespaard is gebleven. Dennis Weening zal vast geweten hebben dat de presentatoren van het programma zo’n filmpje de wereld in moesten helpen. Geen wonder dat hij zichzelf als presentator heeft weggestemd van het eiland.

Wij zien alles, Jan

Voor televisieprogramma Beste Zangers kwam er dan ook geen promotiefilmpje aan te pas. Nee, zij pakten het anders aan. Hoe? Op een sluwe manier, die bedacht was door niemand minder dan Jantje Smit zelf. Hij lokte gisteren namelijk een media-rel uit met de Nederlandse radiozenders, door een nogal ongenuanceerde post de delen op Instagram. Hierin verweet hij de Nederlandse radio, dat zij ’te weinig’ Nederlandse artiesten draaien. Blijkbaar was Jan even vergeten dat de luisteraars elk uur worden geconfronteerd met artiesten als Davina Michelle, Snelle, Lil’ Kleine, Martin Garrix, Tiësto, Armin van Buuren en Boef… Maar hee, alles voor de aandacht, niet waar?

Wijnen, wijnen, wijnen?

Naast Expeditie Robinson en Beste Zangers, is ook Chateau Meiland genomineerd. Martien’s eerste reactie was – hoe kan het ook anders – ‘Ach hou op met me hoor, dat mééén je toch niet!’. Chateau Meiland is dan ook het enige programma van de drie, dat voor de eerste keer genomineerd is. Best logisch ook, aangezien het programma pas sinds dit voorjaar op de buis is. Een ding is zeker: mocht het programma van Martien winnen, bestaat de rest van de avond uit wijnen, wijnen, wijnen.

Wat trekt Dionne Stax aan?

Hier kunnen – en willen – we natuurlijk niet omheen. Want, als we eerlijk zijn, is dit de voornaamste reden dat we het gala überhaupt gaan kijken. Oké de eventuele zesde afgang van Expeditie Robinson zal ook vast het nodige leedvermaak met zich meebrengen… Máár we hebben toch nét wat meer interesse in het omhulsel, dat zich om het lichaam van onze favoriete (ex-)nieuwslezeres Dionne Stax zal sieren. Wij hopen met heel ons hart dat het geen smoking zal zijn. Dat was namelijk hetgeen dat Dionne aan had in het promofilmpje vorige week. Wie de Televizier-ring ook mogen winnen, het zal ons een worst wezen. Zolang Dionne Stax in een laag uitgesneden, iets te strakke avondjurk op het podium verschijnt, zijn we allemaal winnaars.

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!

Gerelateerde berichten