Taylor Swift heeft meer mannen nodig

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vrouwen zijn hartstikke leuke wezentjes. Taylor Swift schijnt wel een héle leuke te zijn. Zij heeft deze week namelijk een bijzondere prijs in de wacht weten te slepen…

En ze heeft nog een primeur ook. Het gaat namelijk de allereerste keer worden dat de prijs word uitgedeeld. Taylor Swift mag zich het komende jaar ‘Woman of the Decade’ noemen. Officieel zal ze de prijs pas 12 december in ontvangst nemen, maar dat maakt het niet minder speciaal.

Love songs

Taylor Swift heeft de afgelopen tien jaar menig mannen- maar ook vrouwenhart gestolen. Iedere vrouw heeft wel een love song van Taylor waar ze zichzelf in herkennen. Maar, waar Taylor misschien nog wel meer bekend om staat zijn haar breakup songs. De ‘Woman of the Decade’ heeft natuurlijk genoeg relatiemateriaal gehad om inspiratie uit te putten. Mannen als Jake Gyllenhaal, John Mayer, DJ Calvin Harris en Harry Styles maken deel uit van haar portfolio. Wellicht dat ze haar prijs heeft gewonnen omdat ze een soort ‘Koningin van het Liefdesverdriet’ is. Want liefdesverdriet scoort, en dat zal het waarschijnlijk altijd blijven doen.

Maar, het is nu bijna 2020 en Taylor zal dus voor het komende decennium ook weer nieuwe inspiratie nodig hebben. Momenteel is ze al ruim twee jaar gelukkig met acteur Joe Alwyn. Leuk voor hem, maar dat is voor Taylors carrière natuurlijk een bedreiging. Een gelukkige Taylor schrijft nou eenmaal mindere nummers! Mocht ze binnenkort met een writer’s block komen te zitten… alles kan kapot, toch? De potentiële scharrels liggen voor het oprapen. Een reeks ontrouwe mannen met een verhaal, dát heeft ze nodig. Mocht ze nog op zoek zijn, een relatie met de hartenbrekers hieronder levert vast een aardig albumpje op!

Johnny Depp

Johnny (56) steekt niet onder stoelen of banken dat hij op jongere dames valt. Hij zou natuurlijk een uitstekende inspiratiebron zijn, misschien zelfs een featured artist op het album. Johnny speelt namelijk zelf in een bandje waar hij zingt én gitaar speelt. Een perfect duetje, die twee!

André Hazes

Mocht zijn relatie met Bridget op de klippen lopen, en daarmee zijn mommy issues oplost, zou hij als Nederlandse muzikant en ‘zoon van’ een goede match voor Taylor zijn. Zo kan André meteen op een muzikale manier zijn big sister issues verwerken!

Marco B.

Tien jaar geleden was Iris de Hond nog maar 22 jaar oud. Dat Taylor 29 jaar is, maakt voor Marco Borsato natuurlijk helemaal niet uit. Het stel zou een mooi tweetalige lovesong kunnen produceren waar het genie van Taylor fuseert met de piano van John Ewbank. Wat vrouwlief Leontine Borsato daarvan zou vinden? Marco komt blijkbaar overal mee weg, dus een kortstondige affaire met The Woman of the Decade zal ze ook wel door de vingers gezien worden. Boulevard heeft de koppen al klaar liggen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.