Sylvie Meis spreidt haar spaarpotje en gaat trouwen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Sylvie Meis verloofd trouwen

Het zijn barre tijden voor Sylvie Meis. De Instagramdiva komt moeilijk aan de bak als presentatrice, zowel bij de Duitse als Nederlandse tv. Ook haar kostbare schnabbels worden de laatste maanden één voor één van haar afgenomen. Ook lijkt ze, ondanks een bijna dagelijkse kieplading aan ‘sponsored posts’, maar geen steady inkomen te kunnen verdienen met haar Instagramaccount. Aan de foto’s ligt het in ieder geval niet. De berg geld waar de kleine blondine voorheen op zat begint met een moordend tempo te slinken. Ondanks haar piepkleine schoenmaat leeft ze op grote voet: elk weekend een nieuw strand met een koffer vol nieuwe bikini’s en natuurlijk een fonkelnieuwe Ray-Ban pilotenbril op de neus. Zoiets gaat jammer genoeg wennen…

Geld inwerpen om te spelen

Als je uitgavepatroon je spaarpot niet matcht, wat doe je dan? De ‘gewone vrouw’ zou de broekriem aantrekken of een nieuwe baan zoeken. Maar Sylvie? Die spreidt haar spaarpotje en laat ‘m dankbaar vullen door een nieuwe vent! Tenminste, we gaan ervan uit dat haar nieuwe slachtof.. – sorry, verloofde – geen arme sloeber is!

Sylvie zoekt man met Airmiles

Deze week werd bekend dat Sylvie er bewust voor gekozen heeft om nooit, maar dan ook nooit meer economy class te vliegen. Ze voelt zich bekeken tussen het klootjesvolk, dus zit er niets anders op dan non-stop business class vliegen. En vliegen, dat doet ze een hoop. Haar nieuwe verloofde Niclas Castello mag dus voor zijn Airmiles vrezen! Gelukkig zit de Duitse kunstenaar er warmpjes bij, waardoor Sylvie haar glamourbubbel niet hoeft te verlaten. Sylvie werd onlangs al gespot met een nieuwe knots van een ring aan haar vinger, dus ging men er min of meer van uit dat deze artistieke oosterbuur de gelukkige was. Of er daadwerkelijk een trouwerij komt, valt trouwens nog te bezien: haar laatste verloving, met miljonair Charbel Aouad, liep na een paar maandjes op de klippen. We hopen natuurlijk op een goede afloop. Want zonder beenruimte vliegen, dat gun je niemand.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.