Sylvie Meis laat heerlijke, nieuwe outfits zien in bloedhete video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Showbizz ‘diva’ Sylvie Meis trekt moeiteloos alle aandacht naar zich toe met dit bloedhete filmpje waar ze wel héél veel laat zien.

We weten onderhand dat Sylvie Meis geen enkele moeite heeft met haar spectaculaire lijf te laten zien. Logisch ook. De 45-jarige schoonheid is op en top afgetraind en werkelijk een plaatje om van te smullen. En dat weet ze zelf ook dondersgoed. Dus als je dan je nieuwe -lijn moet promoten, waarom zou je dan nog een model inhuren? Sylvia gaat liever zelf zonder kleding voor de camera!

Sylvie Meis zet ondergoedmerk op de kaart met bloedhete video

Sylvie Meis is een dame van vele talenten. De beeldschone blondine is regelmatig op de buis te zien, verzamelt miljoenen volgers op social media én heeft haar eigen bedrijf. Ook als model doet Sylvie het natuurlijk heel goed. Hoe kan het ook anders? De 45-jarige influencer werkt knetterhard voor haar heerlijke figuur en is sinds jong af aan al een schoonheid om U tegen te zeggen. We kunnen je garanderen dat Sylvie moeiteloos alle hoofden doet draaien. Dus als je dan je nieuwe kledinglijn moet promoten, waarom zou je dan voor een ander model gaan? Eindelijk is het weer tijd voor Sylvie’s samenwerking met ALDI en samen bieden ze de pittigste setjes aan. En Sylvie weet je moeiteloos te overtuigen ze te kopen.

Sylvie laat volgers watertanden in onthullend setje

Voornamelijk over haar nieuwe -setjes zijn fans zéér te spreken. Wij snappen het wel. Met dit bloedhete filmpje zal niemand er een seconde aan twijfelen de outfits te kopen. Nou nog hopen dat we Sylvie erbij krijgen! De knappe blondine laat namelijk al haar volgers watertanden in een onthullend kanten setje. Wij kunnen onszelf ook amper in toom houden, want wauw! In het goedgevulde roze kant pronkt Sylvie met haar strakke figuur en kijkt ze zwoel naar de camera. En als dat je hart niet sneller doet kloppen doet het tweede pakje het wel! Het onthullende pyjama-setje laat namelijk niets aan de verbeelding over, al hoor je ons absoluut niet klagen. Sylvie’s verleidelijk pose maakt het vurige filmpje ook alleen nog maar heter. Wat een cadeautje voor fans!

Sylvie Meis showt kanten setje in openvallend pyjama-pakje

Ook later in het filmpje maakt Sylvie Meis er een hete boel van! Haar opvallende kanten pakjes alleen al waren namelijk niet genoeg, nee. Net als je dacht dat het filmpje niet heter kon worden weet Sylvie je verwachtingen toch te overtreffen! Zo laat ze namelijk op camera haar topje openvallen en showt daarmee zéér royaal gevuld . Ook het beige kleurtje maakt het er niet beter op, want het lijkt net alsof Sylvie niets draagt! Fans worden er helemaal wild van. En hoe kan het ook anders? Als je zo’n bloedhete vrouw zowaar zonder kleding op je scherm hebt? Wij gaan er ook spontaan van watertanden.

Sylvie Meis schittert in kanten slaapsetje in bed

En als Sylvie Meis je nog niet aan de haak geslagen had met haar filmpje, weet dit bloedhete plaatje je wel te overtuigen. Sylvie verwent volgers namelijk met nóg een kijkje achter de schermen en trekt hierbij een schandalig pakje aan. In opvallend roze kant lacht de knappe blondine oogverblindend naar de camera. Wij weten niet waar we naar moeten kijken: Sylvie of het setje? Je kan je aandacht er moeizaam bijhouden met zo’n schitterende verschijning op je beeld, en fans zijn het helemaal met ons eens. Zo schrijft Sylvie erbij dat haar nieuwste lijn met ALDI binnenkort al beschikbaar is in Duitsland, maar Nederlandse fans kunnen ook echt niet wachten. Iedereen is verkocht van de heerlijke pakjes én van Sylvie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Britt Dekker toont haar prachtige vormen na stevige ritjes in de slaapkamer (foto’s!)

Britt Dekker verwent haar volgers met heerlijke foto's. Dit doet ze vanuit haar slaapkamer, terwijl ze net een stevige rit achter de rug heeft!

Nicolette Kluijver trekt natuur in en laat zich helemaal lekprikken (video!)

De avontuurlijke Nicolette Kluijver zoekt graag wat spanning in de natuur op, alleen verloopt dit niet altijd zoals verwacht...

Schaatsster Pien Hersman laat zich helemaal insmeren met transparante vloeistof (video!)

Onze knappe schaatsster Pien Hersman wordt volledig ingesmeerd met een transparante vloeistof en laat ons allemaal meekijken!